• 27

Rada stigla u Beograd nakon priče o deportaciji, pa otkrila šta se zaista desilo u Švajcarskoj

- Ne mogu da verujem da od 99 odsto, gde sam mogla da budem puštena, oni su izabrali onaj 1 procenat njihovog perfektnog zakona - počela je sa pričom pevačica

  • 27

Rada Manojlović vratila se danas, oko 14 časova, u Beograd iz Švajcarske nakon priče da će biti deportovana iz te zemlje. Popularna pevačica, koja je imala zakazan nastup u Cirihu, nam je otkrila da joj nisu dozvolili da nastupa i da joj se ova situacija nije desila svih ovih 12 godina koliko je na estradi.

- Ne mogu da verujem da od 99 odsto, gde sam mogla da budem puštena, da su oni izabrali onaj 1 procenat njihovog perfektnog zakona i odlučili da me bez ijedne greške za ovih 12 godina vrate, da ne održim nastup. Nije tačno da je deportacija, to je nešto mnogo ozbiljnije. Meni samo nije dozvoljeno da održim nastup. Ja sam najnormalnije izašla, prenoćila u hotelu i vratila se nazad... - rekla je Rada Manojlović za Telegraf i dodala:

- Zbog jednog dana zakašnjenja, i to ne naše greške, nego švajcarskog slavlja, Noći veštica, nama je stiglo sa danom zakašnjenja za Beograd to odobrenje gde mi nismo fizički mogli da u Beogradu da dobijemo taj pečat u pasoš. Ovo je bukvalno kao da te zaustavi policajac, ti voziš auto i nemaš vozačku dozvolu, zaboravio si je. On može da proveri u svom kompjuteru ili kod svog nadležnog ko si, šta si... - navela je Rada.

Kompletnu izjavu možete videti na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Zoran

    Sestro vrati se u selo...pa Svajcarska je najuredjenija zemlja u Evropi. Ako jednom Federeru nisu dali da gradi svoje kuce i terene gde nije za gradnju zasto bi tebe neko pustio da odrzis koncert kako i sama kazes "nemas pecat".!!!

  • Icuyzyic

    Sve ove kvazi umjetnike što svaki vikend rade po CH diskotekama treba prijaviti policiji da rade na crno. A pošten narod plaća li plaća poreze i sve moguće takse dok se oni bahate i otvaraju kojekakve tv kuće, kupuju jahte itd.

  • Basel

    Priča se da je dobila zabranu ulaska na pet godina.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima