≫ 

Kome je bilo neprijatno? Pogledajte kako su se Kija i Sloba ponašali na reviji, jedno pored drugog

Kristina i Radanović sedeli su jedno pored drugog, dok im je društvo pravio menadžer

Pevačica Kristina Kija Kockar (30) i pevač Slobodan Radanović (29) pojavili su se na reviji Bate Spasojevića, na kojoj su u prvom redu sedeli jedno do drugog.

Prvo je stigao Radanović sa menadžerom Goranom Lečićem Lekom, koji je inače i Kijin menadžer, a onda je stigla i  Kristina koja je imala mesto tik uz Slobu.

Pitali smo Kockarevu da li se sa Radanovićem dogovorila da zajedno prate reviju, pa zato sede jedno do drugog, ili je raspored sedenja "čista slučajnost".

Kija i Sloba, Fashion Selection, Revija Bata Spasojević Kija i Sloba, Foto: Nikola Tomić

- Sve je to slučajnost, kako kaže Ana Nikolić - rekla je Kija za Telegraf JETSET.

Kada smo konstatovali da je previše slučajnosti između bivših supružnika, Kockareva tome nije pridavala značaja, ali kako kažu, "gde ima dima, ima i vatre".

Kija i Sloba, Fashion Selection, Revija Bata Spasojević Kija i Sloba, Foto: Nikola Tomić

- Ne znam šta se još drugo desilo u poslednje vreme. Da, bili smo zajedno na žurki! Vi pravite neprijatnu situaciju, a mi se osećamo sasvim okej - zaključila je Kristina.

Kompletan Razgovor sa Kijom, i kako su ona i Sloba regovali dok su sedeli jedno do drugog, pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Svuda pođi... Kija i Sloba na reviji sedeli jedno pored drugog

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blam

    5. novembar 2019 | 21:49

    Dečku je neprijatno što je sela tu, ne zna kako da se ponaša i ona je svesna toga pa je krenula da vergla i vergla i vergla...Inače ovo je ona danima smišljala. Kobajagi malo zakasnila, došla sama kao panj i pravac prema Slobi. Što joj on nije ustupio stolice? Nije želeo da bude u nejegovoj blizini. Izbegava je,

  • Ana

    5. novembar 2019 | 17:46

    Bila sam na revijama Selekta i videla ko je Kija. Potrčko ...žena bez stila a glumi veličinu mislila je da može i bez karte ući samo sa rečima ja sam Kija Kockar ali malo sutra nisu je naravno pustili tek kada se sve popunilo ušla je i stajala. A sinoć na Batinoj reviji se sve vrtelo oko Slobe dečko je prvi došao novinari ga saletali a hostese ga ispratila do mesta. A ovaj čičak koji se lepi uz njega nije znala u onoj gužvi gde bije jer je niska,neupadljiva a glumi veličinu dala par izjava ne zna gde da sedne gleda oko sebe i pita se gde će i šta će pa su joj doneli neku stolicu i stavili je tu da sedne sa strane. Njihov menadzer je ustao ustupio joj svoje mesto pored Slobe i tako se tu našla. Eto tako je bilo 😁

  • Ceca,Mila i Lena

    5. novembar 2019 | 21:32

    Volimo te Kijaaaaaaaaaaaa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA