• 12

Seka se oglasila nakon skandaloznog snimka nasilja u Zadruzi: "Idiotkinju pod hitno kaznite"

Inače, nadležne institucije još uvek nisu reagovale po pitanju nedopustivog nasilja

  • 12

Seka Aleksić (38) zgrožena je nasiljem nad nedužnom životinjom u Zadruzi, kao i time što se kao "normalno" plasira abortus.

Naime, nakon snimka koji smo prvi objavili, a na kojem Ermina Pašović predmetom koji liči na motku udara psa u Zadruzi, Seka je podelila svoje emocije i apel da se to zaustavi, te da se nasilnica kazni.

- Tako i tebe treba opaučiti da razbistriš taj mozak, ako ga uopšte imaš. S obzirom na to gde se nalaziš, teško! Podelite ovo svi da se vidi i kazni ova idiotkinja. Ovu idiotkinju pod hitno kaznite! Kada se ovako ponaša i zna da je na TV-u zamislite šta je takav mozak spreman da uradi van TV-a. Napasti i tući nedužne životinje?! Ona će sutra to da uradi svom ili tuđem detetu. Stop nasilju - napisala je Seka.

Seka Aleksić

Sekina objava, Foto: Instagram

Seka je prokomentarisala i propagiranje abortusa Miljane Kulić kao nečeg "sasvim normalnog".

- U rijalitiju možete videti da je "normalno" aboratirati, ubijati dete nedužnog Božijeg anđela... Sodoma i Gomora se plasira svakodnevno, a sve ono što je vredno "baca" u senku! Želiš li da budeš deo toga?! Ignoriši ovakve stvari... - napisala je Aleksićeva koja će početkom godine na svet doneti drugo dete.

Seka Aleksić

Sekina objava, Foto: Instagram

Evo i kako je izgledalo nedopustivo zlostavljanje životinje u Zadruzi:

Inače, još uvek nema reakcije nadležnih institucija na nasilje nad životinjom u Zadruzi.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • V

    Nego jeste videli slike gole u 6om mesecu. Hriscanski nema sta

  • Max

    Podrska Seki! Svaka cast za objavu!!

  • Nora

    Mora neko debelo da odgovara da bi manje bilo ovakvih monstruoznosti. Seka mi nije simpaticna, nosi bunde sto je maltretiranje zivotinja par excellance ali mi je ok sto je reagovala. Malo je oprala svojh dusu ovom izjavom

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima