≫ 

Ana Sević piše biografiju i samouvereno poručuje: "To će biti najprodavanija knjiga ikada!"

Pevačica ističe da bi detalji iz njenog života već sada bi mogli biti ispisani na više od 1000 strana

  • 14
Story zurka Foto: ATA Images

Pevačica i nekadašnja voditeljka Ana Sević (34) nagovestila je da je vrlo verovatno da će jednog dana da napiše knjigu o svom turbulentnom životu, koji je već godinama pod budnim okom javnosti, ali  ne krije da je imala i dosta lepih trenutaka koje bi volela da ostanu zabeleženi negde.

Ana ističe da na sve moguće načine pokušava da sakrije svoju privatnost, ali i da joj je preko glave društvenih mreža gde svi glume sreću.

Ana Sević Ana Sević/Foto: Telegraf

- Ne želim da u javnost iznosim neke detalje iz svoje privatnosti, zašto bi javnost znala da li imam ili nemam neki problem? Na društvenim mrežama smo svi srećni, a vrlo dobro svi znaju da to nije baš tako uvek. Jedno vreme sam stalno bila nasmejana ispred kamere, a samo sam ja znala kako se osećam - priznala je Sevićeva za "Blic", pa nastavila:

- Onda je usledio period kada sam se sjajno osećala, takvu energiju sam i isijavala, i sada je tako. Idem u crkvu, molim se Bogu. Samo pozitivna enegrija, ništa više!

Ana Sević Ana Sević/Foto: A. Nalbantjan

Pevačica kaže da bi njena knjiga sigurno već sada mogla da se ispuni na preko 1000 strana i da je sigurna da bi njena biografija postala bestseler.

- Moja životna priča bi već sada bila na preko 1.000 strana. Objaviću nekad biografiju, to će biti najprodavanija knjiga ikada! Ne krijem ništa, ali mnogi kriju svašta - kazala je Ana, koja iz braka sa Lazićem ima ćerku Lorenu.

Video: Kija Kockar o svojoj knjizi: Sama sam je napisala, ona je za žene i devojke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA