• 7

Ana Sević se pomirila sa bivšim dečkom, Daniel krišom došao po nju posle žurke!

- Daniel je uz Anu bio u najgorim periodima života, nakon razvoda i nesreće njenog bivšeg muža Darka Lazića, ali je i malenoj Loreni bio kao drugi otac - rekao je izvor

 • 7

Pevačica Ana Sević pomirila se sa bivšim dečkom Danielom Nedeljkovićem. Pevačica se pojavila sama na proslavi rođendana magazina Story, a nakon žurke čekao ju je bivši dečko sa kojim je očigledno obnovila romansu.

Ana tokom rođendanske žurke nije skidala osmeh sa lica, a kako je nedavno objavila da je raskinula sa Nedeljkovićem, svima je bilo čludno njeno ponašanje.

Bivša Lazićeva žena je došla posebno raspoložena, što je prisutnima bilo jako čudno jer je nedavno raskinula veridbu sa Danielom. Mešutim, ona nije želela da otkrije da se pomirila sa Nedeljkovićem - rekao je dobro obavešten izvor koji ističe de je u najtežim trenutcima Nedeljković bio Ani velika podrška.

Godišnja proslava nedeljnika Story Stori 2019

Ana Sević, Foto: ATA Images

- Daniel je uz Anu bio u najgorim periodima života, nakon razvoda i nesreće njenog bivšeg muža Darka Lazića. Takođe, on je malenoj Loreni bio kao drugi otac, a baš iz tog razloga ćerka Sevićeve nije mogla da izdržio odsustvo Nedeljkovića iz njihovih života. Lorena je svakodnevno govorila Ani da pozove Daniela i kako joj mnogo nedeostaje. Pevačicu su ćerkini zahtevi naveli da prevaziđe sve nesuglasice i da da drugui šansu Nedeljkovićevoj i njenoj ljubavi - rekao je izvor.

Sevićeva i Danijel dali su svojoj ljubavi novu šansu, pa je sa žurke pevačica otišla u Nedeljkovićev zagrljaj.

Ana Sević Danijel Nedeljković

Ana Sević i Danijel Nedeljković, Foto: Instagram/anasevicofficial

- Ana je nakon konstantnog dopisivanja napustila proslavu,a ispred hotelal ju je u kolima čekao Nedeljković, koji više nije mogao da izdrži da je ne vidi. Par je sve nesuglasice i medijsi pritisak stavio po strani i dali su ljubavi novu šansu. Ana i Danijel su se svađali kao i svi drugi parovi, ali izlaganje njihove intime u medije ga je nerviralo, ap je zbog pritiska i banalne svađe odličio da prekine sa prevačicom - zaključio je izvor Srpskog telegrafa.

Video: Ana Sević sa ćerkom Lorenom došla na koncert Darka Lazića

(Telegraf.rs)

Komentari

 • X

  Dobro,bre,koga vise briga za ovu?!!!!

 • WW

  Mora neko da je izdržava, dok nenadje bolju žrtvu

 • Рус

  Znači opet loši odnosi sa Darkom..

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima