• 7

Ana Sević se pomirila sa Danielom, pa "odlepršala" u Emirate

Pevačica je potvrdila da su se pomirili i priznala da su shvatli da ne mogu jedan bez drugog

  • 7

Pevačica Ana Sević (34) pomirila se sa biznismenuom Danielom Nedeljkovićem, nepune dve nedleje nakon što se na Instagramu napisala srceparajuću poruku u kojoj se "oprašta" od njega.

Da su se pomirili bilo je i jasno posle "Stori" žurke, kada je Daniel krišom došao po Anu, a sada je i ona sve priznala.

- Upravo on je bio taj koji je insistirao da se on i pevačica vide i porazgovaraju o svom odnosu. Pošto je od raskida prošlo malo vremena, a rane su bile sveže, nisu želeli da po svaku cenu srljaju sa pomirenjem. Danima su se viđali, vodili duge razgovore i shvatili daprosto ne mogu jedno bez drugog - priča izvor.

Ana Sević Danijel Nedeljković

Ana Sević i Daniel Nedeljković Foto: Instagram/anasevicofficial

- Ana je uvek govorila da je Daniel nešto najbolje što je moglo da joj se desi nakon razlaza od Darka, ali takođe, posle određenog vremena njihove veze, stvari nisu funkcionisale na najbolji način. Daniel je imao neke druge prioritete, a Ana mu je jasno stavila do znanja šta želi, a šta ne. Budući da su im se mišljenja u nekom trenutku veze mimoilazila, Sevićeva je odlučila da ga ostavi, ali mu nije zamerala što u tom trenutku nije bio spreman da joj kaže da je pogrešio. Ostali su prijatelji, bili su tu jedno za drugo, ali o pomirenju tada nije bilo reči. Ipak, situacija se u međuvremenu promenila - otkriva izvor.

- Danielovi roditelji su i te kako bili protiv njihovog razlaza. Zavoleli su Anu i njenu ćerkicu Lorenu i teško su im pale priče koje su kasnije plasirane u medijima da su se njih dvoje rastali upravo zbog roditelja od Nedeljkovića. Sve ovo, kao i ljubav i strast koje su se i dalje osećale među njima, bile su razlog da se pomire. Ana je samo dva dana nakon što je prihvatila ruku pomirenja odlučila da otputuje s ćerkicom za Dubaji, gde uživaju na odmoru, a kada se bude vratila, sigurno je da će još više raditi na vezi sa Danielom, te da ovoga puta njih dvoje neće dolaziti u situaciju da raskidaju. Ipak su stvoreni jedno za drugo - ispričao je  izvor za Alo!.

Ana Sević, Proslava petog rođendana Lorene Lazić, cerke Ane Sević i Darka Lazića

Ana Sević i Daniel sa malom Lorenom Foto: ATA Images

Pevačica je potvrdila ovu lepu vest i istakla da je shvatila da su njih dvoje prosto srodne duše.

- Istina je da smo se pomirili. Nekada ljudi treba da se raziđu da bi shvatili da ne mogu jedno bez drugoga. Trenutno uživam sa ćerkicom u Ujedinjenim Arapskim Emiratima - rekla je Ana.

VIDEO:Pitali smo Anu Sević za razvod od Darka, a njena reakcija je bila veoma zanimljiva

(Telegraf.rs)

Komentari

  • VX

    Ne mogu jedno bez drugog,pre će biti da ona ne može bez njegovog novčanika.Sad treba u Emiratima da nadoknadi trošenje para koje je bilo stopirano nekoliko dana.

  • Мсм

    Извин'те, Шевић, или Севић?Певић сигурно није.

  • Marija

    Palo pomirenje i odmah Dubai,i svi srećni 😂

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima