• 10

Mirka Vasiljević otkrila zbog čega joj nije teško da sa Kipra dolazi u Srbiju

Mirka Vasiljević nedavno je sa decom otišla na Kipar kod izabranika Vujadina Savića koji trenutno tamo radi

  • 10

Nakon tri meseca razdvojenosti Mirka je sa troje dece spakovala kofere i otišla u Nikoziju, kako bi porodica bila na okupu, a kako ističe na promenu su se brzo navikli.

- Živeli smo u veliki gradovima gde je sve užurbano, ali i u manjim gde vreme teče znatno sporije i trudili smo se da u svakom mestu uživamo i maksimalno iskoristimo sve mogućnosti koje nam se nude. Ni škola nam nije problem, kombinujemo. Imam sreće da je moj posao periodičan, zasad igram u četiri predstave, ali ako budem prihvatila i ulogu u nekoj TV seriji, sigurno je da ćemo deca i ja duže boraviti u Beogradu, pa će najstariji sin ići u školu Kralj Petar Prvi, koju sam i ja završila. U Nikoziji postoji dosta internacionalnih škola i vrtića koji su odlični, pa će ih klinci pohađati dok boravimo na ostrvu - rekla je glumica za časopis "Gloria".

Anđela Miladinović, Filip Stojković, svadba, venčanje

Foto: ATA Images

Mirka ne krije da joj nedostaje posao, te da se uvek raduje kada dolazi u Beograd da odigra neku od predstava u kojima trenutno ima angažmane. Zbog poslovnih obaveza u rodni grad putuje nekoliko puta mesečno.

- Nije mi teško da dođem na dan ili dva, jer glumu obožavam, a i navikla sam na jak tempo. Zapravo, sjajno funkcionišem kad imam mnogo obaveza, ako imam samo jednu ubijem se od dosade. Nadam se da će mi iz godine u godinu biti sve lakše jer će deca biti veća, pa ako mi ponude neku veću ulogu u seriji, moći ću da je prihvatim - ispričala je Mirka.

(Telegraf.rs/Gloria)

Komentari

  • Boba

    Da je srece da u Srbiji zene slede primer Mirke i radjaju decu a ne da setaju kerove.Mlada,lepa,uspesna,vredna i pravi primer mladim devojkama a ovi zlobni komentari su odraz ljudske bede.

  • Dasa

    U svakom smislu reci je zena za sva vremena!Dovoljno je reci da su divni i da zasluzuju sve moguce pohvale...!

  • Johan

    A otisla je za parama a kome i treba ona u Srbiji nemozemo mi bez nje da funkcionisemo

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima