≫ 

Posle limuzine, devojačko se nastavlja u vili: Evo kako su Anastasija i devojke iznenadile Bogdanu

Buduća gospođa Ražnatović se umalo rasplakala kada je ušla u prostoriju

  • 29

Bogdana Rodić, koja će uskoro postati gospođa Ražnatović, budući da će se ona i Veljko venčati 24. novembra, danas slavi devojačko veče, koje je počelo još pre nekoliko sati. 

Veljkova buduća supruga je u blagoslovenom stanju, a žurku je zajedno sa Anastasijom, sestrama i drugaricama započela u limuzini. Dok su ostale lepotice bile u belim svilenim ogrtačima, Bogdana je na sebi imala roze ogrtač, pa mnogi nagađaju kako nosi žensko dete. Ili joj je, pak, to samo omiljena boja, kao i mnogim pripadnicama nežnijeg pola.

Bogdana Rodić, devojačko veče Bogdana Rodić na svojoj devojačkoj večeri/Printskrin: Instagram/raznatovicanastasija

Posle limuzine, devojačko veče nastavljeno je u kući, gde je Bogdanu dočekalo veliko iznenađenje u vidu balona, cveća, hrane, ukrasa, sveća, ali i žive muzike. Velikim slovima ispisano je "bride".

Buduća gospođa Ražnatović se veoma obradovala, umalo i rasplakala, a Anastasija joj je poručila da je princeza i da ima najlepšu snajku na svetu.

Snimak pogledajte na početku teksta.

Bogdana Rodić, devojačko veče Velikim slovima piše "Bride", a prostorija je ispunjena balonima, cvećem, svećama i ostalim ukrasima/Printskrin: Instagram/raznatovicanastasija

A ovako je sve počelo usred bela dana, vožnjom Beogradom i žurkom u limuzini:

Video: Trudna Bogdana sa Anastasijom slavi devojačko: Limuzinom se vozaju po Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA