• 12

Cakana u 63. godini priznala: Silikoni su mi bili najveća glupost u životu!

- Kad sam ih ugradila, kao da sam stavila balone - kaže Cakana

  • 12

Dragica Radosavljević Cakana ima pune 62 godine, i sa ove tačke gledišta kaže da joj je odluka da ugradi silikone bila najgluplja koju je mogla da donese.

Davno sam ih stavila i davno ih izvadila. To je bio jedan blentav trenutak u mom životu. Poželela sam da mi drugačije izgleda telo, pa sam napravila sebi medveđu uslugu. Nakon godinu i po dana rešila sam se silikona - kaže Cakana.

- Glupo mi je da pričam na ovu temu, ali kao devojka sam imala malo veće grudi i, kad sam ih ugradila, kao da sam stavila balone. Posle porođaja se promenilo telo i dobila sam želju da se promenim, kao što sam i dobila priliku. Na kraju sam shvatila da mi je to bilo nepotrebno jer i bez toga imam veće grudi, koje mi ponekad smetaju. Ma zgodna sam i bez silikona (smeh) - priča pevačica.

Darko Lazic

Dragica Radosavljević Cakana sa mužem, Foto: ATA Images

Inače, Cakana kaže da je u današnje vreme iznervira kada pročita komentare da je "zla baba". Naime, na pitanje da li ju je neko sa estrade povredio, rekla je:

- Sigurno da jeste, ali više se i ne sećam toga. Više me povređuju komentari na internetu kad kažu da sam zla baba! (smeh)

VIDEO: Luna nakon operacije izbacila gole grudi

(Telegraf.rs)

Komentari

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima