• 33

"Dve godine trpimo, on nas ponižava...": Nakon brutalne prozivke jutjubera oglasila se Anabela

Anabela kaže da je ceo napad isplaniran kao nečija reklama

  • 33

Jutjuberu Don Petru ugašen je kanal na poznatoj platformi, za šta je on okrivio Lunu Đogani i njene fanove. Nakon prozivanja između jutjubera i Đoganijeve oglasila se i Anabela Atijas.

Kada je primetio da mu je ugašen kanal Petar je odmah na Instagram nalogu prozvao porodicu Đogani nazivajući ih "Kardašijanovima za siromašne". Čim je videla, Luna nije mu je odmah odgovrila.

Lunin odgovor je naljutio jutjubera koji je objavio post u kom nije štedeo ni jednog člana porodice Đogani. Anabela je odlučila da stane u odbranu svoje ćerke, pa je oštro odgovorila mladom jutjuberu.

Zadruga 2019 Finale

Anabela Atijas Foto: Nikola Tomić

- Mi da smo hteli time da se bavimo, odavno bismo se pozabavili. Godinama nas je ponižavao i ne znam šta bi nas sprečilo da smo hteli time da se pozabavimo - istakla je Anabela za "Pink.rs".

Pevačica je rekla da već godinama ona i njena porodica trpe linč zarad nečijeg marketinga.

- Ovo je još jedna lažna manipulativna priča u korist ličnog marketinga. Umete li vi da postojite bez Lune? To je pitanje za mnoge koji učestvuju u ovoj smešnoj, već odavno provaljenoj igri. Mi već dve godine trpimo teror zarad nečije promocije - zaključila je Anabela tvrdeći da ona ne ratuje ni sa kim.

Video: Anabela je otpevala Lunin hit Deveti krug: Koja verzija vam se više sviđa?

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Nikolina Pivljanin

    Đogaji. Ko su bre oni? Dosta više bre, dosta sa takvima.

  • Qwerty

    Ugasili mu kanal, a vidim da ima snimke još pre 3 meseca. Pa kako su mu ostali ti snimci ako su mu hakovali i ugasili kanal? Umislio da je neka faca pa želeo na foru manipulacije da pridobije pratioce. Proziva Lunu, a njegova sestra je 100 puta gora. Sva iz operisana i smuca se noću po čudnim mestima i splavovima. Lepo kaže narod počisti po svom dvorištu pa pričaj o nekome.

  • Može biti samo je*an

    Dečko je bio isuviše blag prema Đogajima... Da mu se javno zahvale zbog toga.... Jer, toliko gadosti, nemorala i perverzija, nije viđeno nigde u svetu kao kod Đogaja... Bljak, bljuc...!!!

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima