• 13

Đani jedva čeka da zapeva na Veljkovoj svadbi, a evo kome će posvetiti prvu pesmu

Kako Đani kaže, Ceca ne ženi sina svaki dan

  • 13

Sve je spremno za "svadbu decenije" Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić u nedelju, 24. novembra, na kojoj će goste između ostalih zabavljati i Radiša Trajković Đani.

- Odelo je spremno, ja sam spreman, čekamo da se mladenci venčaju, pa da lumpujemo do zore. Dobra atmosfera je zagarantovana, jer Svetlana ne ženi sina svaki dan. O ovoj svadbi će se dugo pričati. Moram vam otkriti da sam ja malo uzbuđen, imam malo one pozitivne treme, mogu samo da zamislim kako se Ceca oseća kao majka - izjavio je pevač, koji je otkrio da zna kome će posvetiti prvu pesmu.

Iako su mnogi pretpostavljali da će prva pesma biti posvećena mladencima, Đani je odlučio da je ipak posveti svojoj velikoj prijateljici Ceci.

Radiša Trajković Djani Đani

Radiša Trajković Đani/Foto: ATA Images

- Veliko mi je zadovoljstvo što ću pevati kod Veljka na svadbi. Strogo mi je zabranjeno da pričam šta spremam za njih, ali moram da otkrijem da prvu pesmu neću posvetiti mladencima, već gazdarici Ceci. Ovo nije svadba kao sve ostale, pa sam tako za mladu i mladoženju spremio poseban program. Biće tu starih, dobrih pesama, koje su usko vezane za porodicu Ražnatović - ispričao je Đani.

Gorki list

Ceca Ražnatović/Foto: ATA Images

Video: Kod Đanija na slavi Laziću zalepili 500 evra na čelo, Adilu i Slađi pune ruke para

(Telegraf.rs/Kurir)

Komentari

  • MK

    Đani je "car" Ima se, može se!

  • Ž

    Seljačina i skorojević, kad progovori sve ti je jasno!

  • Vodolijax

    Dres kod duge haljine a peva taj Đani,nekako ne spojivo .

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima