≫ 

Dragana Mirković u glamuroznoj haljini: Pevačica svojom pojavom zasenila sve

Mnogi su komentarisali da Dragana odlično izgleda i da je smela haljina pun pogodak

  • 64
Dragana Mirkovic Foto: Nikola Tomić

Pevačica Dragana Mirković (51) stigla je na snimanje novogodišnjeg programa na "DM Sat" televiziji u Požarevcu. Kada se Dragana pojavila zasenila je sve prisutne dame, jer morate priznati, Mirkovićeva odlično izgleda.

Pevačicu je dovezao suprug Toni Bijelić, u najnovijem modelu “Rols Rojs Fantom” čija je vrednost skoro milion evra. Toni je preuzeo skupoceni automobil pre nekoliko dana i to kao jedini vlasnik ovakvog četvorotočkaša na Balkanu.

Dragana je bila u neobično lepoj haljini bakarne boje sa dubokim dekolteom i šlicem, dok je drugi deo kreacije bio u sivoj boji. Uz glamuroznu haljinu pevačica je iskombinovala cipele u boji kože.

Dragana Mirkovic Dragana Mirković, Foto: Nikola Tomić

Mirkovićeva nije skidala osmeh sa lica, a kada se pojavila u prelepoj kreaciji niko nije mogao da ostane ravnodušan na njenu pojavu.

Tradicionalno snimanje novogodišnjeg programa televizije "DM sat" obeležilo je nezapamćeno interesovanje medija, rekordan broj estradnih zvezda ali i domaćica Dragana Mirković  koja je srpljivo pozirala i davala izjave novinarima, da bi potom otišla i provela veče u druženju sa kolegama.

Među onima koji su prvog dana snimanja došli bili su Zorica Brunclik, Vesna Zmijanac, Snežana Đurišić, Goca Tržan, Leksington bend, Era Ojdanić, kao i Bora Drljača kome je ovo bilo prvo pojavljivanje po izlasku iz bolnice i mnogi drugi. Snimanje će se nastaviti i sutra kada će folk pevačica ponovo dočekati kolege.

Video: Dragana Mirković otvoreno o prijateljstvima i neprijateljstvima na estradi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cale

    26. novembar 2019 | 20:16

    Jaooo kakav crni glamur...pa ovo je tuzno...toliki novac, a zena godinama katasrofa obucena. Dzabe care sve te tvoje pare je njena himna

  • Taft

    26. novembar 2019 | 20:07

    Dragana je uvek bila oličenje kiča i neukusa, tako žalosno. Mogla je bar da iznajmi stilistu kada ima toliko bogatstvo. Deluje kao fina žena ali joj je oblačenje urnebesno.

  • Sana

    26. novembar 2019 | 20:11

    Katastrofa. Haljina je katatrofa. Nek angazuje stilustu. Da su pevacice bez skolskog obrazovanja, pitvrdjuju njihove haljine i cipele. Vazno im je sluc do kuka, bez obzira na godine. Dragana je uvek neukusno obucena iako se vidi da to mnogo kosta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA