≫ 

Severina se oglasila nakon što joj je sud oduzeo sina Aleksandra

Privremena mera znači da Severina već danas sina treba da preda ocu, koji ga po odluci suda može odvesti u Srbiju ili na neku drugu adresu, gde će dalje brinuti o njemu

  • 32
Severina Vučković sa sinom Aleksandrom Foto: Nikola Tomić, Instagram/severina

Severina Kojić (47) oglasila se nakon što je sudija Tea Golub jutros je, 28. novembra, u Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu, donela privremenu meru kojom odlučuje da dete živi sa ocem Milanom Popovićem (54), koji će samostalno brinuti o zdravlju i obrazovanju deteta.

- Ne znam šta bih vam rekla. Nisam ovo očekivala zbog toga jer je napravljen presedan u postupanju - rekla je gušeći se u suzama Severina Kojić za Jutarnji.hr.

Milan Popović i severina Severina i Milan u vreme ljubavi, Foto: Milena Đorđević

Podsetimo, Golub u odluci nije navela na kojoj će adresi dečak živeti.

Inače, Severinin advokat Mate Matić pre dva dana podneo je krivičnu prijavu zbog navodne povrede prava deteta. Naime, nakon incidenta u Osnovnoj školi Matija Gubec koju dečak pohađa, kada je navodno bio zatvoren u školi jer majka nije došla po njega, a otac nije dozvolio da ga iz škole preuzme druga osoba, dečak je bio istraumiran i preporuka lekara navodno je bila da ne ide u školu.

Međutim, Severina je protiv Milana podnela krivičnu prijavu pošto je dete vodio u pomenutu školu, mimo njenog pristanka.

Privremena mera znači da Severina već danas sina treba da preda ocu, koji ga po odluci suda može odvesti u Srbiju ili na neku drugu adresu, gde će dalje brinuti o njemu.

Milan Popović, srpski kralj bakra Milan Popović, Foto: Privatna arhiva

Severinini pravni zastupnici ovu odluku pokušaće da ospore, s obzirom na činjenicu da su protiv Milana Popovića podneli krivičnu prijavu zbog navodne povrede detetovih prava.

- Zadovoljni smo s presudom iako još nije pravosnažna. Nadamo se da će se majka držati privremene mere - rekao je Milanov advokat nakon ročišta, za 24sata.hr.

Severina će nakon ovoga sina viđati dva puta nedeljno, popodne, kao i svaki drugi vikend od subote ujutru do nedelje uveče.

VIDEO: Jelena Karleuša govorila o vršnjačkom nasilju: "Nijedno dete nije rođeno zlo"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iva

    28. novembar 2019 | 12:47

    Ja stvarno ne znam kakva osoba može da bude ta sudija da oduzme majci jedno jedino dete. Alo , kakva god da je majka sigurno će više ljubavi i pažnje posvetiti detetu nego otac koji po ceo dan radi i čije obaveze oko dece obavljaju plaćeni ljudi. Stidi se Hrvatsko sudstvo. A ovoj majci puno uspeha u daljoj borbi

  • Rs

    28. novembar 2019 | 12:12

    Pa tako joj i treba kad ne dozvoljava ocu da učestvuje u odgajanju deteta ,nego truje dete protiv oca i Kaze moj sin nije Srbin nego Hrvat ,a njoj otac Srbin pravda Božija

  • MK

    28. novembar 2019 | 13:04

    Ona je sama doprinela da se ovo desi. Ima puno primera ali najgori je kada je dete tajno krstila u Hrvatskoj a otac mu Srbin, ucenjivala oko alimentacije...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA