• 10

Severina danas mora da mu preda dete, Milan otkriva hoće li sina odmah odvesti u Srbiju

- Očigledno se radi o nekoj medijskoj provokaciji, nameri da me prikaže kao lošeg čoveka - kaže Milan

  • 10

Milan Popović (54) dobio je starateljstvo nad sinom Aleksandrom, pošto je danas sudija Tea Golub, u Opštinskom građanskom sudu u Zagrebu, donela privremenu meru kojom odlučuje da dete živi sa ocem, koji će samostalno brinuti o zdravlju i obrazovanju deteta.

- Što se tiče same presude znate da to ne mogu komentarisati. Ne smem vam davati nikakve komentare vezano za to. No, mogu reći da nema nikakvog srpskog pasoša, to je čista medijska provokacija kojom se insinuira da dete odvodim u Srbiju, a ja vam sada izjavljujem da dete ostaje u Zagrebu i nastavlja da ide u školu u Zagrebu. Nisam izvadio nikakav novi srpski pasoš - kaže Milan.

Na pitanje da li je obavešten o tome da je Severina (47) protiv njega podnela krivičnu prijavu za povredu detetovih prava, Milan kaže da ona ima nameru da ga prikaže kao lošeg čoveka.

Milan Popović

Milan Popović, Printskrin: RTL/Youtube/Dražen Stopić

Prvi put čujem od vas, hvala na informaciji... Proveriću o čemu se radi. Ne znam šta sam to uradio. Očigledno se radi o nekoj medijskoj provokaciji, nameri da me prikaže kao lošeg čoveka. Ako ima veze s incidentom u školi, više je nego očigledno da su ga isprovocirali majka i očuh. Ako bude ikakvih krivičnih prijava po tom pitanju, biće protiv majke i očuha, a ne protiv mene - kaže Milan.

Severina Kojić

Severina, Foto: ATA Images

- Ja nisam učestvovao u tom incidentu. Po meni, institucije su te koje bi trebalo da podignu krivičnu prijavu da se takve situacije ne ponove, a na institucijama je da procene ima li za to osnove ili nema. Ja nisam pravnik, pa ne mogu reći. Ali znam da je istraga u toku. Ako je to istina, taj koji je podigao krivičnu prijavu, dobiće od mene prijavu za lažno podnošenje krivične prijave - nastavlja Popović.

- Očigledno Severininom advokatu Mati Matiću nedostaje promocije pa se reklamira preko ovog predmeta - poručuje Popović za Jutarnji.hr.

VIDEO: Jelena Karleuša govorila o vršnjačkom nasilju: "Nijedno dete nije rođeno zlo"

(Telegraf.rs)

Komentari

  • JS

    Sigurno da otac nece maltretirati malisana, ponasace se po pravilima koja su mu naredjena. Za sve ove godine, videli smo samo eksponiranje Severine. Samo price, olajavanja, fotografije i blacenja. Cak je i dobila zabranu objavljivanja fotografije decaka na druatvenim mrwzama. Nije se pridrzavala zabrane. A i javno ga je dovela na koncert i blatila mu oca. I sta ocekivati od takve zene?

  • Ana

    Žalosno je kad roditelji koriste dete da bi se medjusobno prepucavali .Oko Severine sve toliko deluje nekako fejk .

  • Pero

    Užas,reči nemam. Da dete od 7 godina koje je 7 godina sa majkom bude od nje otrgnuto i odvedeno ocu koga je povremeno viđalo je užas koji ne želim nikome. Sud samo misli na pare, na dete ne misli niko. 7 GODINA !!!! 7 godina je sa majkom, ne smem pomisliti kako je majci i kako je detetu. Nisam Severinin fan, gledam na situaciju.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima