≫ 

Severina će Milanu morati da plaća alimentaciju? On je njoj davao najveću sumu u istoriji

Milan je Severini isplaćivao alimentaciju u iznosu od 2.000 evra

  • 4

Pevačica Severina Kojić (47), jutros 28. novmbra, izgubila je pravnu bitku i spor za starateljstvo nad sinom Aleksandrom, od bivšeg supruga .

Sudija Tea Golub donela je jutros privremenu meru i odlučila u presudi da dete živi sa ocem., a bivši partneri nisu se pojavili u Opšinskom građanskom sudu u Zagrebu.

Severina sa sinom Aleksandrom Severina u zagrljaju sina Aleksandra Foto: Instagram/severina

Naime,kako prenose hrvatski mediji, pevačica će bivšem mužu Milanu morati da plaća alimentaciju od 160 evra, a sve to samo ukoliko presuda postane pravosnažna.

Do sada je Milanova bio u obavezi da Severin plaća alimentaciju u mesečnom iznosu od 2.000 evra. To je bila najveća sumu u istoriji takvih procesa.

Video: Jelena Karleuša govorila o vršnjačkom nasilju: Nijedno dete nije rođeno zlo

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djole

    28. novembar 2019 | 16:09

    160e da plaća? Pa sramota mislim znam ja da ne trebaju ovom čoveku pare ima ih on više nego većina ljudi ali opet.

  • BOBA

    30. novembar 2019 | 15:13

    Glavni problem posle razvoda je alimentacija. Severina je tražila u dik sud nije idredio cifru, dobijala od Milana 10 hiljada evra mesečno i tada je mogao češće da viđa sina. Problemi su nastali kada je sud odredio alimentaciju od 2000 evra, Seve je shvatila da neće moći lagodno da živi samo zato pto je Milanu rodila sina i počela je da mu se sveti ne dozvoljavajući mu da češće viđa sina. A 160 evra je smešna cifra, neće Milan to uzimati, najpravednije je zajedničko starateljstvo nad malim Aleksandrom, saradnja oba roditelja i da ne broje dane koliko je bio kod kog roditelja, u zavisnosti od zauzetosti. Milan to hoće ali "uvređena" snajka to neće jer joj je zlatna koka izmakla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA