Milan Popović nakon što je dobio starateljstvo: Aleksandar će konačno ići u školu, a ne na koncerte!

Aleksandar Popović će od sada živeti sa ocem Milanom umesto sa majkom Severinom kao do sada

Nakon što je na Opšinskom građanskom sudu u Zagrebu donesena presuda prema kojoj je, u pravnoj bici za starateljstvo , prvostepeno dosuđeno da će maleni Aleksandar Popović (7) odsad živeti s ocem Milanom Popovićem (54), a ne s majkom Severinom Kojić (47) kao do sada.

- Iako je reč  prvostepenoj presudi, jako sam srećan i zadovoljan zbog nje. Aleksandar će sada nastaviti da ide u školu u Zagrebu gde će nastaviti i da živi, ne želim da otkrijem u koju školu, jer to zadire u privatnost deteta. Aleksandar će konačno ići u školu, a ne na koncerte - izjavio je Milan Popović.

- Znam samo da moj sin nije bio u školi od 14.10. i da ću morati uzeti dodatne sate da nadoknadi sve izgubljeno gradivo. U njegovoj školi nisu štrajkovali pa će biti dosta gradiva koje je propustio – dodao je Popović i rekao da je on otac koji je potpuno posvećen svojoj deci.

Milan Popović, srpski kralj bakra

Milan Popović, Foto: Privatna arhiva

Osim sina sa Severinom, Milan Popović ima još dvojicu sinova: Milana i Đorđa. Zbog Aleksandra je kupio kuću u Zagrebu i organizovao sve poslovne obaveze kako bi se što više mogao posvetiti deci.

- Jednom sam čitao o tome za čime su ljudi na samrti najviše žalili i najveći broj njih rekao je da im je najteže palo što su propustili detinjstvo i odrastanje svoje dece. Ja neću dopustiti da se meni to dogodi. To nije dobro za dete, ne trebaju deci dadilje i treće osobe nego roditelji - kazao je Milan.

Dodao je da će maleni Aleksandar nastaviti da putuje kao i dosad i da je čitao neke tekstove o tome da mališan ima lažni pasoš, ali sve je to, kako kaže, potpuna laž. Istina je da će on sve učiniti za svoje sinove: Aleksandra, Milana i Đorđa.

Video: Keba o glasinama da se Severina i Igor razvode: Šta mislite, da l sam se čuo sa snajkom?!

(Telegraf.rs/Večernji.hr)

Komentari

  • Ada

    Znaci; mogla je da ga rodi jos u 40-toj , sigurno odrzavana trudnoca zbog godina, da bude sa njom do 7 godine tj da ona vodi brigu o njemu, pa i ostale pevacice imaju decu i vode ih na koncerte i niko im ih ne uzima . I sad ona ne valja ! On braca ima 2 sina jos, svaka cast! A njoj da uzme i to jedno dete! Za mene je on monstrum! Posebno sto je Srbin, ja sam Srpkinja. Medju nama je sve vise ovakvih. Majke im nisu svete!

  • Milly

    Meni je iskreno zao sto nije dobila dete i sa Igorom, godinama su zajedno ali nista! O ovom gestu oduzimanja deteta sve je jako tuzno, mislim da su oni terali inat jedno drugom i tako se i zavrsilo !

  • Miki Barca

    ANA@ ali nije greh odvojiti dete od oca? To nije nista? I taj otac ne pati? I tom detetu pored majke sigurno ne nedostaje otac? Jel? Kako bre vas zene nije sramota da stalno srozavate ulogu oca? Sta znaci izraz majka je majka? Pa otac je otac!!! Dokle bre vise? Voda dete po koncertima, trazi desetine hiljada evra za alimentaciju, samo zato sto covek ima? I onda mi kaze majka je majka? Svetite se muzevima ili bivsim muzevima preko dece, samo zato sto niste znale da zadrzite svoje muskarce. Kad se rastanete od partnera vise vas deca ne zanimaju vec samo sto surovija osveta i brutalnija osveta. Sram vas bilo sve koje kazete majka je majka i nema veceg greha nego uzeti dete od majke.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima