≫ 

"Slomio si mi srce mnogo pre..." Kija objavila tužnu poruku uz fotografiju sa pokojnim ocem

Miloš je preminuo 28. aprila 2018. godine u Zrenjaninu, nakon duge bolesti

Kija Kockar Printskrin: Telegraf.rs

Kristina Kija Kockar (30) objavila je na Instagramu fotografiju sa pokojnim ocem, uz poruku koja je, sudeći po šerovanju, rastužila one koji je prate.

Na fotografiji je Kija kao mala devojčica stoji na stolici, dok njen otac sedi.

- Uradiću ovo ispravno, za tebe, iako ti nisi za mene, jer si slomio moje srce mnogo pre nego što je bilo koji dečko imao šansu - napisala je Kija u opisu fotografije.

Kija otac Miloš Kijina objava, Foto: Instagram

Podsetimo, Miloš je preminuo 28. aprila 2018. godine u Zrenjaninu, nakon duge bolesti.

Kijin otac bio je dugo bolestan i nosio se sa srčanim problemima. Imao je dva infarkta, a uz to i kancer. Rođen je 1949. godine. Živeo je u Zrenjaninu, nedaleko od kuće u kojoj je Kristina živela sa majkom.

Poznato je da Kija i njen tata nisu bili u dobrim odnosima, i da godinama nisu razgovarali. Njen otac nije se slagao ni sa njenim ulaskom u Zadrugu, dok ju je majka Nadica Zeljković oduvek u svemu podržavala.

Kija Kockar i otac Milos Kockar Kija sa ocem, Foto: Telegraf

Kristinu je majka dobila dok je bila u vezi sa njenim ocem koji je tada bio oženjen, te iz tog razloga dugo nije želeo da prizna Kiju za ćerku. Na kraju je to učinio.

Nakon godina nerazgovaranja, iako su oboje živeli u Zrenjaninu, Kija i njen otac napokon su se pomirili kada ga je Kristina posetila u bolnici pre ulaska u rijaliti. Na žalost, to je bilo kratkog daha.

Kija Kockar i otac Milos Kockar JEdan od Kristininih rođendana sa roditeljima, Foto: Telegraf

Nadica, Miloš i Kija slavili su zajedno prve rođendane, budući da su do njene 10. godine živeli zajedno.

VIDEO: Ovim rečima se Kija oprostila od tate

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bivsi Kijevac

    2. decembar 2019 | 14:42

    Ni hiljade lajkova ni hiljade dislajkova nece oprati ni proslost majke ni sadasnjost cerke. Mogu i ja da stavljam lajkove do besvesti.Kija je posrnula i dobro smo je upoznali. Da, mozda nam je bilo zao, verovali smo joj nekad ali gomila lazi u poslednje dve godine koje je izgovorila i njeno ponasanje nam je pomoglo da je upoznamo i drasticno promenimo misljenje o njoj. Vise mi je nije zao, sad osecam gadjenje jer je zena spremna na sve, pa i ono najgore.

  • Mila

    30. novembar 2019 | 23:18

    Crni Slobodane, koliko bagri si ovoj ženi natovario na grbaču! Čitam i ne verujem da ovoliko bolesnika postoji! Ali i ti, ako ima pravde u životu, nećeš biti srećan posle svega.

  • Sofi

    30. novembar 2019 | 22:54

    Jadnica opet ide na patetiku. Dosadila je vise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA