≫ 

Legendarni Čola drugo veče zaredom napravio spektakl, krcata Arena u glas pevala Zdravkove hitove

Ređali su se hitovi poput "Ničeg nije bilo između nas", "Mjerkam te, mjerkam", "Noć mi te duguje"...

  • 1

Zdravko Čolić večeras, 30. novebra, održao je drugi po redu koncert u krcatoj Štark areni i još jednom dokazao  da zasluženo nosi epitet najveće zvezde na Balkanu. Zdravko je na binu izašao oko 20:30, prva numera koju je otpevao bila je "Čija je ono zvezda", a publika ga je pozdravila gromoglansim aplauzom.

Čola je bio u crnom odelu, vidno raspoložen, a tokom večeri pevao je svoje hitove: "Ničeg nije bilo između nas", "Mjerkam te, mjerkam", "Noć mi te duguje". Svake pesme publika je pevala u glas sa Zdravkom, koji je nakon svake pesme bio nagrađen gromoglasnim aplauzom.

Na koncertu bili su: Dragica Radosavljević Cakana, Žika Jakšić, Ivan Ivanović, Stevan Anđelković, Bojana Rajić, Kiki Lesandrić, Sergej Ćetković, Kristina Kija Kockar... a poznate ličnosti imale su samo reči hvale za Čolu.

Zdravko Čolić Zdravko Čolić, Foto: Nikola Tomić

Podsetimo, Zdravko Čolić oborio je rekord sa četiri rasprodate Arene, a zakazao je i petu. Ovim je dokazao da je najveća muzička zvezda na Balkanu i šire, te da publika i te kako zna da ceni prave vrednosti.

Delić atmosfere sa Čolinog koncerta pogledajte u videu na početku teksta.

(N.L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Madam X

    1. decembar 2019 | 09:15

    Moj sin je 98.godište i sluša Čoline pesme. Ja to,sa zadovoljstvom, činim već 40 godina. Čola je gospodin i velika zvezda!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA