• 33

Đorđe David: Brena je za mene "srpska majka", nikako Ceca

- Za mene su srpske majke Slađana Milošević, Silvana Armenulić, Fahreta Jahić, Nada Knežević - izjavio je roker

  • 33

Iako je bio najveći protivnik Granda, poznati roker Đorđe David nije odbio saradnju sa ovom izdavačkom kućom, što mu se višestruko vratilo. Kao član žirija ima šansu da edukuje mlade, ali i da promoviše svoj muzički pravac kojeg se, kako kaže, ne bi odrekao ni za kakve pare. 

Poznat da nema dlake na jeziku, David je u jednom od intevjua otkrio da za njega Ceca Ražnatović nije "srpska majka", kako je svi zovu, već su za njega to pevačica Lepa Brena, kao i mnoge druge.

Svetlana Ceca Ražnatović, Gorky Gorki List

Ceca Ražnatović/Foto: ATA Images

Za mene Ceca nije "srpska majka", ne, nikako, tako da ne bih ni to komentarisao. Za mene su srpske majke: Slađana Milošević, Silvana Armenulić, Fahreta Jahić, Nada Knežević. Jedino sam video da je Cecina ćerka neosporno lepa, lepša od Cece hiljadu puta - izjavio je David.

Osim toga, rokeru je postavljeno pitanje da li bi jednoj od najpopularnijih pevačica Senidah bio mentor, na šta je imao interesantan odgovor.

Đorđe David

Đorđe David/Foto: Nikola Tomić

Ako zna da peva, prihvatio bih, ali bojim se da ne ume. Da zna, morao bih da se bavim lobotomijom, da joj objasnim kako tekstovi u kojima kaže da je prilikom čina vođenja ljubavi veoma dobro uzeti neku lutku koja bi ti to poboljšala (čitaj drogu) šalju izuzetno lošu poruku, jer to slušaju klinci. A pošto slušaju klinci, samo bih upitao sve one roditelje koje decu drže za ruke i dovode ih na takve koncerte - da li su normalni?!

- Njima jednostavno treba oduzeti decu. Uz reči "mala voli mečku, mala voli BMW, mala voli kintu, mala voli separe", vidiš devojčicu od 12 godina koja meša kukovima. Vidi, ja imam ćerku, noge ću joj polomiti ako primetim da to radi - izjavio je Đorđe.

Senidah, Ušće Music Week festival

Senidah/Foto: Marko Jovanović

Video: Brena napravila neviđeni spektakl na Music Weeku pred krcatim Ušćem

(Telegraf.rs/Kurir)

Komentari

  • Olja

    Prodo veru za veceru!

  • Bobi

    Samo Ceca je Srpska majka!!!!!!!!!!!

  • Sajla

    One jesu majke svojoj deci ali srpske majke niti jesu niti mogu da budu. To nekom palo na pamet da tresne i postao uobičajen izraz za neke osobe koje to ama baš ničim ne zaslužuju, sem, kažem, što su rodile svoju decu i jedino su njihove majke.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima