"Tom ćelavcu ću nalupati šamare pred svim kolegama!" Era preti Topalku zbog skandala na snimanju

- On dok peva dere se kao sjenična bivolica pred klanje - prokomentarisao je Era

  • 33
Era Ojdanić, Topalko Foto: A. Nalbantjan, Nikola Tomić

Era Ojdanić (71) pobesneo je na snimanju jednog novogodišnjeg programa na kolegu Milana Topalovića Topalka (43), koji je napustio isto ne želeći da bude u društvu pojedinih kolega.

Ojdanića je najviše uvredilo to što je Topalko pokušao da potceni njegovu i karijeru njegovih koleginica.

Kako nam Era priča, Topalko je nedavno napustio snimanje novogodišnjeg programa Glamura na TV Hepi jer mu je zasmetalo što je u istoj ekipi s njim, Verom Matović, Snežanom Sneki Babić i još nekim starijim kolegama.

Era Ojdanić Era Ojdanić besan na mlađeg kolegu Foto: Nikola Tomić

- Nije mu se svidelo da sedi sa mnom, sa Verom, Sneki i ne znam ko je sve još bio tu sa nama. Ova, mala, Reni, je došla iz Bugarske da bi otpevala naš duet "Mercedes" i taj mali ćelavi, pi*ka mu materina, nije hteo to da sluša! Ja sam video da ga nema, da ga traže. Bunio se, pa su ga izbacili, isterali ga napolje! Valjda je rekao da neće da sluša "glupe narodnjake" i da neće da sedi sa nama - kaže Era.

- On misli da je neka pevačina, a kad zapeva dere se kao sjenička bivolica pred klanje - rekao je Era za TelegrafJETSET.

Milan Topalović Topalko Topalko je po tvrdi starijeg kolege napravio haos na snimanju novogodišnjeg programa Foto: Nikola Tomić

Era je na kraju obećao da će čim bude video kolegu da mu nalupa šamare kakve nikad u životu nije dobio.

- To malo ćelavo go*no od metar i žilet iz Nove Varoši, iz one vukojebine, našlo da diktira pravila. E pa ne može! Da mu nije bilo Saše Popovića, brao bi kupine u onom njegovom selu. Čim ga budem video negde ima da mu nalupam šamare pred svim kolegama, šamare kakave nikad nije dobio!On je kao neka pevačina? Pa što onda nije pevao u Sava centru? - pita se Ojdanić.

Video: Era Ojdanić o skandalu

(N.L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dunja

    5. decembar 2019 | 11:36

    Ero,za ono dranje od "pevanja"si u pravu.Ne bih ga slusala da mi neko plati.I,ti si poseban slucaj za posmatranje ali si bar pevac!

  • On

    5. decembar 2019 | 12:11

    Era o nekome priča koliko je visok 😂😂😂

  • Ujka Zitko PFK

    5. decembar 2019 | 12:50

    Era je toliko opasan da govori cinjenica da se od njega trese cela sicilija tj koza nostra😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA