≫ 

Moja mama... Ona vidi koliko se borim: Edita posle optužbi da je naručila bombaški napad na FM Play

Pevačica je prošla kroz težak period, dok joj je majka pružala najveću podršku

  • 3

Pevačica Edita Aradinović (26) je u žiži javnosti poslednjih nekoliko meseci od kada je bačena bomba na studio producentske kuće FM Play, Miloša Roganovića i Filipa Miletića sa kojima je Edita sarađivala dok je bila u grupi "Ministarke".

S obzirom da pevačica u oktobru saslušana povodom ovog slučaja do kraja istrage ne sme da iznosi informacije koje ima. Ipak, pred našim kamerama otkrila je kako je se osećala kada je prvo jutro videla naslove da ona stoji iza ovog strašnog zločina.

Edita Aradinović Edita, Foto: Nikola Tomić

- Nikako. Loše sam se osećala. Trudila sam se da sve onako izokola izađem, da ne budem ja previše u centru pažnje... Onda dolaze neki momenti mnogo ružni koji me vetuju za takve stvari, gde kvarim sebi neku sliku bespotrebno, a ne mogu ni da dokažem sada kakva je situacija, što će to nadam se policija uraditi - rekla nam je Edita i otkrila da je majka tokom čitavog ovog haosa bila sve vreme uz nju:

Edita Aradinović Edita, Foto: Nikola Tomić

- Moja mama... Ona zna šta se dešava. Ona vidi mene, zna koliko se ja borim, da svako veče dođem kasno kući izmorena od svega što radim i kako se trudim. Čak se odričem dosta nekih stvari koje devojke mlade trenutno rade - završila je Edita.

Podsećamo, Edita je pre samo dva dana objavila pesmu "Soba" za koju kako kaže je osetila da je pravo vreme, a naišla je mnogo pozitivnih komentara.

Kompletan razgovor sa Editom pogledajte u videu na početku teksta.

(M. Pantić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Strsljen

    5. decembar 2019 | 15:53

    A majka ti je Gagijeva sestra, savrsen pedigre

  • SVM

    5. decembar 2019 | 16:17

    Kada cujem "to me radi" sve mi je jasno a opet nista mi nije jasno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA