≫ 

Dekolte Nataše Ninković koji je malo koga ostavio ravnodušnim

Nataša je prava dama, pa je i ovu kombinaciju iznela upravo tako - damski

  • 63
Nataša Ninković

Printskrin: Nova S

Jedna od srpskih najuspešnijih i najlepših glumica, Nataša Ninković, gostovala je zajedno sa koleginicom Vesnom Čipčić u emisiji "Veče kod Ivana Ivanovića", gde je privukla svu pažnju gledalaca.

Nismo navikli da lepu glumicu viđamo u ovakvim izdanjima, pa je bio pravi praznik za oči kada je to učinila pojavivši se kod Ivana Ivanovića u dugoj lepršavoj dekoltiranoj haljini, sve do poda. Uklopila ju je sa cipelama iste boje, a sve je upotpunila ogrlicama oko vrata.

Nataša Ninković

Nataša Ninković kod Ivana Ivanovića / Printskrin: Nova S

Jedna od najboljih glumica sa srpske glumačke scene ima 47 godina i vreme u svakom smislu radi za nju, budući da besprekoran izgled ne menja, a u profesiji niže samo uspehe.

Malo ko je uspeo da ostane imun na ovakvu Natašinu pojavu, pa možemo samo zaključiti da joj i provokativnija izdanja stoje jednako dobro kao i ona druga. Važno je umeti da iznesemo ono što nosimo, a Nataša to i te kako dobro ume.

Nataša Ninković

Nataša Ninković / Printskrin: Nova S

VIDEO: Jak dekolte Borjanove žene, a onda se okrenula i pokazala previše!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mocni Vocni

    8. decembar 2019 | 10:18

    Imao sam bliski susret sa njom u saobracaju, ozbiljno bezobrazna i degutantna. Lepota stoji...

  • Ja

    8. decembar 2019 | 12:19

    Bila mi je izuzetno lepa i pozitivna preko ekrana, a onda sam je srela u jednom hipermarketu na kasi i... Sve pade u vodu, rasprila je moje iluzije za par sekundi. Izuzetno drska, bezobrazna, nadmena, namrgodjena i bahata žena, koja se ponašala i prema osoblju u hipermarketu i prema ostalim kupcima odvratno. Kao da je najbitnija na planeti. Ružno! I tužno!

  • Meksa

    8. decembar 2019 | 11:52

    Pa sad da je nešto preterano lepa i nije , ukusi su različiti. Malo više medijske pažnje je pridodato , sve u svemu prosek . Više nema prirodno lepih glumica poput Milene Dravić , Nede Arnerić, Sonje Savic , Zlate Petković , Snežane Savić, Tanje Bošković, Mire Furlan , Bojane Maljević, Anice Dobre itd. Puno je reklame danas , sve se proglašava za vrhunsko , marketing emisije , top šou američkog tipa uzimaju prostor na tv ekranima .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA