≫ 

Maja Berović na Instagramu prati samo 11 pevača! Evo koga je stavila na listu prijatelja

Sujeta među pevačima je vrlo zastupljena i poznata stvar, iako mnogi ne žele da priznaju. Da li je ljubomora prema njoj i razlog zašto na Instagramu prati samo 11 kolega?

  • 6
Maja Berović instagram koga prati

Maja Berović, Printskrin: Instagram/mayaberovicofficial

Maja Berović (32) žena je koja je uspela da postigne vrtoglavo veliki uspeh, a pesme koje je izdala u poslednje dve godine omogućile su joj da napuni sve arene u regionu.

Neki su joj javno čestitali, dok mnogi sa estrade ćute i ne oglašavaju se po pitanju njenog uspeha, čime odaju utisak prilično ljubomornih i zavidnih kolega.

Berovićeva, možda i zbog toga, na Instagramu prati svega 11 pevača sa domaće javne scene!

Tu su, svakako, njeni prijatelji Buba Koreli i Jala Brat, koje Maja naziva braćom. Zatim, Maja prati Cecu i Anastasiju Ražnatović, sa kojima se privatno druži, kao i Rastu sa kojim je u odličnim odnosima.

Na njenoj listi prijatelja je i Milan Stanković, kao i Boban Rajović koji je Maju više puta podržao.

Promocija spota Maje Berović i Ace Lukasa

Boban, Maja, Lukas i Anastasija, Foto: Nikola Tomić

Između ostalog, kao neko koga u Hrvatskoj obožavaju, javno je pozvao ljude da dođu na njen koncert u Spaladium areni u Splitu, koju je on prvi napunio 15. aprila 2016. godine.

Maja prati i Leona, sa kojim ima duet, zatim fotografa Dejana Milićevića, Natašu Bekvalac i Acu Lukasa, sa kojim takođe ima duet.

VIDEO: Maja Berović prvi put u javnosti nakon jezive pucnjave na nju

(Telegraf.s)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    10. decembar 2019 | 12:37

    Volela bi da mi neko odgovori da li su dupeta najvaznija kod ovih pevaljki kad su im uvek u prvom planu Meni je to vulgarno

  • Majka

    10. decembar 2019 | 14:46

    Ne pratim nikog na instagramu jer mi je to najgluplja mreža ikad. Zašto bih podržavala i lajkovala nečije narcisoidne fotke,milion fotki samog sebe? A tek ne razumem ljude koji satima gledaju nečija du..ta

  • Lara

    10. decembar 2019 | 17:17

    A KO JE OVA?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA