Đole Đogani bi radije snimio duet sa Kijom nego sa Lunom: "Ima nešto što muškarci vole"

Frontmen grupe Đogani smatra da je karijera posle rijalitija moguća, ali ne ozbiljna

  • 74
Đole Đogani Gagi Đogani / Foto: A. Nalbantjan

Nakon što su obe odnele pobedu u Zadruzi, Kristina Kija Kockar i Luna Đogani postale su pevačice i uveliko nastupaju. Kija nakon pobede u Zadruzi 1, a Luna nakon pobede u Zadruzi 2.

Na temu Kijine i Lunine karijere progovorio je i Đole Đogani, koji je kao Lunin stric pomno pratio dešavanja u Zadruzi, ali i bio veoma strog kada je u pitanju njegova bratanica, pa su njegove izjave dizale veliku prašinu.

- Rijaliti ne donosi posao, samo popularnost. Snimio bih duet sa Kijom, što da ne, ja uopšte nemam loše mišljenje o njoj. Lepa, mala žena. Ima nešto što muškarci vole - prokomentarisao je Đole.

Kristina Kija Kockar, Love & Live (NE DIRATI) Kija Kockar / Foto: Nikola Tomić

- Što se Lune tiče, ne znam, nisam razmišljao, ne znam stvarno. Luni je scenski izraz dobar, to joj je u krvi, ume da se kreće. Lepe su joj ove pesme, ako se potrudi to može dugo da traje. Njen početak je dobar, ali dalje zavisi od nje. Nije to lak posao, mnogo je teško - rekao je.

Amig show, Amidži šou Luna Đogani / Foto: A. Nalbantjan

- Karijera posle rijalitija je moguća, ali ne ozbiljna... Ne onakva kakvu imaju velike zvezde, pa i Lunin otac. Njegove pesme se pevaju već 25 godina, to je uspeh - dodao je Đole.

Video: Luna nakon raskida pevala pesmu koju su mnogi povezali sa Markom

(Telegraf.rs/Svet)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slađa i Jovan

    16. decembar 2019 | 21:36

    Boli,boli,boli Amerika.Ha,ha,ha,ha,...

  • Alo

    16. decembar 2019 | 13:44

    Opet Djogaji! Kija je pojam za pevace, obrazovana osoba. Djogaji a i drugi pevaci nisi ni videli skolu. Kija je obisla svet, letovala u Dubai, na Maldivima... drugi su to samo na slikama videli.

  • Goran

    16. decembar 2019 | 14:32

    Vidim i ovde pisu kako Kija skuplja pare.Prvo kad netko peva a on te hoce nagraditi znaci da je zadovoljan sa pevanjem.Drugo oni pevaju na bini gde posetilac ne moze da joj gura pare u grudnjak ,gacice ili lepi na celo.Naravno da ce ih ostaviti na bini ,ona ih pokupila i dala momcima koji su svirali i posle nastupa podelili. To rade svi pevaci ,a ovde vam je problem Kija.Ajde smirite malo te hejterske organizovane napade.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA