≫ 

Blamantna izjava Nade Topčagić: "Čola je prodao 6 Arena zbog praška za veš i kartica za telefon"

Nada, pak, ističe da obožava Čolu i da on nema konkurenciju

  • 36
Zdravko Colic, Nada Topcagic Foto: ATA Images, A. Nalbantjan

Pevačica Nada Topčagić (66) tvrdi da je Zdravko Čolić "prodavao CD-ove uz prašak za veš", te da je zbog toga zakazao šest koncerata u beogradskoj Areni, čime je postao apsolutni rekorder na ovim prostorima. Nada se jadala kako narodni pevači ne pevaju na trgovima kao izvođači druge vrste muzike i da je ona odlučila da se izbori za to.

- Jednom da narodnjaci pevaju na trgu. Neka ovi pevaju na trgu, ali dajte nama njivu na Kalemegdanu, ljudi. Nemam ja ništa protiv ovih koji pevaju na trgu, Lepe Brene i Kikija Lesendrića, ali stavite malo narodnu muziku! Dajte malo narodnjake, ima neko ko je ostao živ, iz naših generacija, ko želi da čuje "Jutro je", "Kazni me, kazni" - rekla je Nada.

- Mi ćemo biti jeftiniji, koliko god daju ovde, mi ćemo svi, narodnjaci, za pola od tog njihovog honorara, a drugu polovinu ćemo dati u humanitarne svrhe. Pokojni Šaban je otišao, legenda, nikada nije pevao na trgu. Stanite ljudi, čujte i počujte, neko će doći da sluša nas. Rekla sam da ću se izboriti, sama ću ići do predsednika Vučića, sama ću sesti ispred skupštine i reći ću: "Ljudi, čujte i počujte!" - dodala je pevačica.

Nada Topčagić, RTS, Novogodisnji koncert Nada Topčagić, Foto: A. Nalbantjan

Nada kaže da ne može da organizuje veliki solistički koncert, jer nema ljude koji stoje iza nje.

- Ja neću koncert, ne laktam se. Ko će meni da organizuje koncert?  Ti moraš imati vojnike, masu vojske. Neću da vučem ljude, nisam takav čovek. Kad vidim da je to za koncerte laktanje, da su tu grupe napravili... - rekla je Nada koju smo pitali kako je moguće da je Čola rasprodao 6 Arena.

- To je isto kao da Nadica Topčagić izdaje CD, to bi značilo 'ajmo prašak da se prodaje, pa u prašku CD, idemo te kartice neke, pa i tu... - tvrdi Nada.

Nada Topčagić, RTS, Novogodisnji koncert Nada Topčagić, Foto: A. Nalbantjan

Međutim, pevačica kaže da obožava Čolu.

- Obožavam Zdravka Čolića, ti kad čuješ njegov glas vidiš Jugoslaviju. Nemam ja ništa protiv njega! Čola je Čola, može i 10 Arena da napuni, on nema konkurenciju - zaključila je pevačica.

Zdravko Čolic, Koncert, Live Production Zdravko Čolić u beogradskoj Areni / Foto: LiveProduction

Video: Nada Topčagić demonstrativno napustila snimanje novogodišnjeg programa RTS-a

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola🇷🇸

    19. decembar 2019 | 10:39

    Saban je Saban. Legenda zivi. Ovaj mu nije ni do kolena. Saban bi svaku Colinu pesmu na prvu otpevao, a obrnuto NIKADAAA...

  • Bubamarica

    19. decembar 2019 | 09:51

    Ljudi, Nada je u pravu...Pa evo ja jos koristim karticu za mob. telefon koju kada sam kupila dobila i Colin CD. Realno nikad ga ne bih kupila ali uvalise ga .....

  • N

    19. decembar 2019 | 10:36

    Pa kod nas svako moze biti pevac/pevacica, ali je broj prodatih KARATA na koncertima i nastupima merilo da li si i kolika zveda. Mislim da Cola nema vise sta da dokazuje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA