Skroz drugačiji fazon "probudio" fanove: Da li je Luna u novom spotu iskopirala Kiju?

"Kijevci" smatraju kako Lunino novo izdanje podseća na trenutno izdanje Kije Kockar

  • 89
kija luna Foto: Nikola Tomić

Luna Đogani će u narednom periodu objaviti tri nove pesme, odnosno tri dueta, a jedan od njih biće sa Savom Perovićem, na oduševljenje njihovih fanova. 

Savo je objavio selfi sa Lunom sa snjimanja njihovog zajedničkog spota i pokazao delić onoga što će pokloniti fanovima, a na slici se vidi da Luna izgleda potpuno drugačije. Ima duge kikice, sva je u srebrnom, a uz sve to tu su i bele naočare.

Budući da je Kija nedavno takođe promenila imidž i nosi afro-kikice, a uzevši u obzir da se Kijini i Lunini fanovi i dalje sukobljavaju, "Kijevci" smatraju kako Luna "kopira Kiju".

Luna Đogani, Savo Perović Luna Đogani i Savo Perović na snimanju spota / Foto: Instagram/savo_perovic_je.deriste

Kija se sa kikicama pojavila prvi put krajem oktobra, na IDJ žurki, kada su bile skupljene u punđu, a ostala im je verna i na američkoj turneji na kojoj se trenutno nalazi sa Kaćom Živković i Mirzom Selimovićem.

Kija Kockar Kija Kockar na američkoj turneji / Foto: Instagram/kijakockar

Podsetimo, Kija i Luna srele su se poslednji put krajem oktobra i na crvenom tepihu su bile su na pola metra jedna od druge, a obe su tada tvrdile kako jedna drugu nisu videle.

Video: Srele se pobednice Zadruga, Kija kaže: Nisam ni primetila Lunu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mila

    17. decembar 2019 | 23:41

    Luna je nastavila tamo gde je stala pre dve godine, da prati i kopira zivot Kristinin i Slobodanov..pogledajte je sa velikim slusalicam ovih dana, pa paćenica peva pesmu Nedeljka Bajica koju su K i S trazili za sebe na Kijinom rodjendanu u Zadruzi, pa Nadeždu želi na svadbi i puno "slucajnost"..kako da ne! Ona je jedna presmesna, jeftina pojava, kopija i nema joj pomoci! Da se razumemo, ne mislim da su i Kija i Sloba neki uzori, ali su svetlosnu godinu ispred nje...pletenice ovde ne znace nista posebno, svi ih nose..

  • Katarina

    17. decembar 2019 | 21:03

    Naravno da kopira njeno veličanstvo Kristinu Kiju Kockar. Samo što je Luna i dalje masna i ofucana a Kija prelepa sa originalnim afro kikicama rađenim od prirodne kose.

  • Ana

    17. decembar 2019 | 21:55

    Anabela je imala takav friz u spotu za pesmu Zabranjeno tako da su obe iskopirale nju.Ustvari ,sve su iskopirale grupu K2 ,sestre Kovač koje su pre 25 godina nosile afro kikice u spotu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA