≫ 

Marko progovorio o raskidu sa Lunom: "Da smo se upoznali napolju, nikad ne bismo ni bili u vezi"

Miljković je stavio tačku na vezu sa Đoganijevom i rekao kako nema šanse da se pomire

  • 69
marko Miljkovic, Luna Djogani Printskrin: Youtube/AmiG Show, A. Nalbantjan

Marko Miljković gost je novog izdanja emisije "Amidži šou", gde ga je ugostio voditelj Ognjen Amidžić, a jedna od tema je, očekivano, bio raskid sa Lunom Đogani koji se nedavno dogodio.

Budući da je bilo priče da je raskid medijski trik, te kasnije da su mediji pogrešno preneli, a usledilo je i otprat sa Instagrama, doduše sa Markove strane, Miljković je konačno otkrio o čemu se radi.

- Mislim da ona mene nije otpratila. Ja nju jesam, ja sam otpratio sve. OStavio sam samo jednog pratioca. Malo mi se taj Instagram smučio i morao sam da napravim presek. Kad sam objavio svima da smo raskinuli, tada se to desilo. Naša veza je otpočeta javno i osećao sam potrebu da treba javno i da objavim raskid, i eto, tada je to bilo - ispričao je Marko.

Marko Miljković Marko Miljković / Printskrin: Youtube/AmiG Show

A o uzroku raskida, Marko kaže da nije kriva ni porodica, popularnost, niti išta slično tome.

- Sve su to gluposti. S moje tačke gledišta, razlog je to što smo vezu otpočeli u veštačkim uslovima. Ja nisam tamo ja, dobrim delom jesam, ali ne skroz. Desila nam se ljubav tamo, ali nije to to. Najverovatnije da smo krenuli u normalnim uslovima, ne verujem da bismo stupili u vezu. Sad baš ne verujem ni ja u te rijaliti veze. Jedna od milion, eto, može da opstane - rekao je Marko i dodao kako nema šanse da se on i Luna pomire.

- Vidim baš da je tačka stavljena - zaključio je.

Video: Luna nakon raskida pevala pesmu koju su mnogi povezali sa Markom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majka

    18. decembar 2019 | 07:21

    Marko se samo dodatno izblamirao,posle zagrevanja bazena veza s Lunom je za njega logičan potez. A ona da shvati da ju niko nije prodao već je naporna do bola. Histerična,iritantna,neodgojena.

  • 😋

    18. decembar 2019 | 12:03

    Reče Marko da smo se upoznali napolju nikad ne bi bili u vezi,i sve čovek reče.Istekao ugovor od 6 meseci koliko su trebali da budu zajedno kada izađu iz rijalitija.

  • Sta reci...

    18. decembar 2019 | 10:02

    Jednostavno jednostavno itd itd...uzas ga slusati... A luna jos gora...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA