≫ 

Kija nam je iz Amerike poslala komentar na Slobinu vezu sa udatom Jelenom

Kija ističe da je srećna što će naokon prestati da je povezuju sa Slobom

Kija Kockar, Sloba Radanovic Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Pevačica Kristina Kija Kockar (30) oglasila se nakon što je sinoć njen bivši muž Slobodan Radanović (29) uslikan sa novom devojkom na jednom javnom događaju.

Iako Kija trenutno boravi u Americi, zbog zakazane turneje, očito je da prati srpske medije i trenutna dešavanja na našoj javnoj sceni.

Naša redakcija kontaktirala je Kiju kako bi čuli njen komentar na vezu njenog bivšeg muža, a evo šta nam je ona odgovorila.

Kristina Kija Kockar Kija trenutno boravi u Americi Printskrin: Instagram/kijakockar

- To je već davno iza mene i sada zvanično mogu da prestanu da me povezuju. Dalje nemam neki komentar, jer ni ne razmišljam o tome, a za ovu priču znam još od letos tako da me sada iskreno ništa nije iznenadilo. Želim mu svu sreću. Pozdrav iz Las Vegasa - rekla je Kija za TelegrafJETSET.

Podsetimo, pre samo dva meseca u javnosti je izbio pravi skandal kada je Kija došla u stan bivšeg supruga Slobodana, nakon čega je usled onoga što se dešavalo iza zatvorenih vrata, na njegov poziv, reagovala policija. Radanović je to i potvrdio za naš portal, nekoliko sati nakon neprijatne situacije. Kako su mnogi tada nagađali, sve se desilo upravo zbog Slobine trenutne devojke Jelene Đuričanin Marković.

Radanović i Jelena prvi put zajedno su uslikani još pre 4 meseca na proslavi rođendana Slobinog druga, međutim on je sve do juče u medijima osporavo vezu sa njom i navodio da su samo u drugarskim odnosima.

Video: Ovo je slučajnost...: Kija objasnila zašto je sedela pored Slobe na reviji

(M.P, N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Katarina

    18. decembar 2019 | 17:08

    Pozdrav za Kiju i želim joj večeras uspešan nastup kao i Mirzi i Kaći. Što se tiče aktuelnih dešavanja mogu samo reći da je ovo veeeliki početak kraja malog Slobodana Radanovića koji postoji samo uz veliku Kristinu Kiju Kockar.

  • Tiksi

    18. decembar 2019 | 16:08

    Nemas komentar.....zato si mu banula u 5 ujutru na vrata da ga pitas da li te voli i da ga bijes.....mislim da je to bilo kad si saznala da je bas sa ovom zenom. Tebe treba zaliti Kija.....jadna si!

  • Lesi

    18. decembar 2019 | 17:02

    Pa sta si ti trazila u njegovom stanu u oktobru, ako znas od letos za njih? I ako je to za tebe odavno zavrsena prica?? Gubis se u svojim izjavama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA