≫ 

Luna se posle raskida sa Markom provodila sa Gastozom!

Gastoz obeležio Nikoljdan, Luna bila jedna od gostiju

Luna Đogani, PINK, Novogodišnji program Luna Đogani, Foto: Nikola Tomić

Nedelju dana prošlo je otkako su Luna Đogani (23) i Marko Miljković (36) stavili tačku na svoju vezu, a Đoganijeva je utehu već potražila u staroj ljubavi Nenadu Marinkoviću Gastozu.

Naime, Luna je 'osvanula' na stori priči Gastozove sestre, što znači samo jedno - da je bila jedna od gostiju u njegovoj rodnoj kući u Svilajncu.

Radoznali fanovi primetili su da se u pozadini videa vidi polica sa knjigama iz Nenadove kuće, te su odmah krenule i spekulacije da su obnovili vezu.

Nenad Marinković Gastoz i Luna Đogani Printskrin: Instagram/gasttozz.official, miss.sindjelic

Podsetimo, Gastoz i Luna imali su kratku romansu nakon što je ona napustila "Zadrugu 1". Njih dvoje su tada proveli i nekoliko dana u Turskoj gde je Gastoz snimao spot za pesmu, u kom se pojavila i Luna.

Oni su se isprva dogovorili da ne govore javno o toj vezi, ali se Luna izlanula pred kamerama "Zadruge 2", a potom je to za medije priznao i sam Gastoz.

Da li je Luna samo bila Gastozov gost na slavi ili je par obnovio i ljubavnu vezu, zasada je nepoznanica, jer se oni još uvek nisu oglasili tim povodom.

Video: Kad budem video sa Lunom šta da kažem o našoj vezi, ja ću da vas zovem: Evo šta je Gastoz rekao o vezi sa Anabelinom ćerkom

Snimak Lune Đogani i Gastozove sestre na kom se mogu primetiti detalji iz njegove kuće pogledajte u nastavku videa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jes

    20. decembar 2019 | 13:19

    Hajde sve,sve nekako ,ali ovo celo ... znaci jedina osoba na planeti sa ovolikim celom,nije kriva ,ali trpa se kao da je lepa,pa kako? Sa ovolikom celenkom...

  • Nada

    20. decembar 2019 | 13:32

    Jako mi je zao ove djevojke,ove njene izjave zadnja dva dana nezz gdje bije vise.Da je Sloba pozvo na slavu otisla bi.Sta rodjena mama uradi dijetu zbog slave i novina,jako zalosno,bolje da se pozabavila pa je bar jednu zivotnu vrijednosti naucila.Pomozi Boze,Slobo Marko vama spomenik dobro rece na kraju z2 Marko treba mu spomenik dici

  • Lunci peva

    20. decembar 2019 | 15:27

    Digni me na tvooogggg......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA