≫ 

Rada ulaže 15.000 evra u kuću u rodnom selu: Gradi nešto što nijedna javna ličnost nema

- Čim planira da gradi dečje igralište, to znači da će uskoro da se ostvari u najvažnijoj životnoj ulozi. U svemu je podržavaju sestra, brat i tata, koji će i da joj pomognu u realizaciji ovog projekta - objasnio je izvor

  • 8
Radmila Rada Manojlović Foto: ATA Images

Rada Manojlović (34) izdvojila je 15.000 evra za rodnu kuću u Četerežu, a ono što planira da napravi jeste dečje igralište!

Naime, pevačica je pre 3 godine potpuno renovirala kuću, a nova investicija koštaće je oko 15.000 evra i u planu je da izgradnja počne na leto 2020. godine.

Rada je projektantima dala da osmisle plan, a na zelenom prostoru ispred njenog doma planirano je da budu raspoređene kućice, ljuljaške, klackalice, penjalice, vrteške, tobogani, deo za mini sportske terene, urbani mobilijar, a pored trave, biće i sigurnosna podloga.

- Čim planira da gradi dečje igralište, to znači da će uskoro da se ostvari u najvažnijoj životnoj ulozi. U svemu je podržavaju sestra, brat i tata, koji će i da joj pomognu u realizaciji ovog projekta - objasnio je izvor Kurira.

VIDEO: Rada Manojlović: Boban je video mnogo golih koleginica!

(Telegraf.rs=

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Johan

    25. decembar 2019 | 09:47

    Pa može da pravi šta hoće mnogo više je oštetila državu neplacanjem poreza na dobit i još kojekakvih malverzacije ne samo ona već većina pevača

  • W

    25. decembar 2019 | 10:55

    De je poreska inspekcija? Odakle joj 15 hiljada???

  • dzoni

    25. decembar 2019 | 09:50

    kako se odvoila od para to me zanima a mnogo je ulozila 😂 moj otac 87 napravio kucu od 150hiljada€

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA