≫ 

Srđan tvrdi da je spavao sa obe koleginice iz Mobi Dika: Ana i dalje peva, a evo čime se Sandra bavi

Nakon raspada najpopularnije domaće grupe devedesetih, pevačice su prvo nastavile solo karijeru, a evo gde su sada i čime se bave

  • 16

Dve pevačice napustile su grupu "Mobi Dik" koja je devedesetih godina imala veliku popularnost, a pevač Srđan Čolić (52) podigao je veliku prašinu kada je pričao da je imao “nešto više“ i sa jednom i sa drugom.

Grupa “Mobi Dik“ bila je jedna od najpopularnijih devedesetih godina, a fanovi su se i te kako razočarali kada se bend ugasio. Dve pevačice - Ana Stanić koja je bila prva i Aleksandra Perović koja je došla nakon što je Ana napustila grupu, napustile su bend.

Moby Dick, Mobi Dik, Kralj kokaina Ana Stanić i Mobi Dik; Printskrin: Youtube/bracinac

Po izlasku iz grupe obe su započele solo karijeru, a frontmen Srđan Čolić zamerio im se kada je rekao da je sa obe imao nešto više od poslovnog odnosa.

Srđan je šokirao javnost kada je nekoliko godina nakon što je Mobi Dik prestao da postoji izjavio da je spavao sa obe pevačice, a poznate su i glasine da su on i Aleksandra za potrebe spota za pesmu "Ljubomoran" zaista imali seksualni odnos pred kamerama, ali te glasine nikada nisu potvrđene.

Mobi Dik spot Scena iz spota "Ljubomoran"; Foto: Youtube/bracinac

- Bio sam u vezi sa Anom i sa Aleksandrom i ovo je prvi put da to javno kažem. Bili smo momak i devojka i to smo krili i pravili se blesavi. To je bilo ozbiljno, jer sam voleo i jednu i drugu, a danas obožavam svoju ženu, koja je majka moje divne dece - rekao je Srđan svojevremeno.

- Bile su odlične u krevetu, zavisi s koje strane gledaš. Za manji krevet više mi je odgovarala Ana, a za veći Aleksandra (smeh). Poslednja stvar u životu koju bih želeo je da uvredim neku svoju bivšu devojku. S njima sam završio, ali tada nam je bilo vrlo lepo. Ponosan sam na njih, jer imaju porodice - rekao je on svojevremeno.

Ana Stanić je i dalje na muzičkoj sceni, a od 2010. je u braku biznismenom Momčilom Lavrnićem, nekadašnjim košarkašem, sa kojim ima sina Vuka.

Ana Stanic, Momčilo Lavrnić Momčilo Lavrnić i Ana Stanić; Foto: Instagram/ana1stanic

Aleksandra Perović je po napuštanju grupe nastavila solo karijeru, a zatim je bila i učesnik u “Survivoru”. Sa dugogodišnjim partnerom Bobanom Jablanom dobila je sina Pavla, nakon čega je promenila profesiju.

Story žurka, Aleksandra Perović Aleksandra Perović; Foto: Telegraf

Aleksandra sada predaje menadžment u sportu na jednom privatnom fakultetu, a sa estrade se, na neki način, povukla kada je postala majka.

Video: Ana Stanić otkriva koju pesmu Mobi Dika peva na svom koncertu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    25. decembar 2019 | 14:38

    Bas prostacki Srdjane.Dzentlmen ne prica svima o svojim krevetskim podvizima.Bas su ti se nesto zamjerile!!

  • Tt

    25. decembar 2019 | 13:56

    Cak i da je istina pravi muskarac to ne prica. Jadno i bedno.

  • Nina

    25. decembar 2019 | 13:57

    On je uzas.....ovako da Prica.....uzasan!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA