≫ 

Smrzla se guza bosanske Paris Hilton: U kupaćem se bacila u sneg, ali nije bila spremna za ovaj šok

Hana je u belom kostimu prvo pokazala zanosnu guzu, a onda se doslovno zaledila

  • 7
Amidži šou,  Hana Hadžiavdagić Hana Hadžiavdagić Tabaković/Foto: A. Nalbantjan

Jedna od najpoznatijih bosanskih voditeljki i inflluenserka Hana Hadžiavdagić Tabaković, u regionu poznatija kao "bosanska Paris Hilton", objavila je snimak na kojem u kupaćem kostimu leže u sneg, i to po izlasku iz vrelog bazena.

Hana trenutno boravi u Austriji, a da provoda ne manjka svedoče i njene objave na Instagramu.

Ona je u belom jednodelnom kostimu izašla iz bazena sa vrelom vodom i pokazala seksi pozadinu, a potom se bacila u sneg, međutim, nije baš bila u potpunosti spremna za ovu ledenu akciju.

- Zimske radosti kada se #opetnajlepša guza smrzne...doslovno - napisala je uz video, nakon kojeg ćete se i vi smrznuti.

Hana je 2008. godine učestovala u rijalitiju "Farma" emitovanom na Novoj TV, gde je izdržala 11 nedelja i izašla bogatija za jedno novo iskustvo. Imala je burnu prošlost, a zbog njenih provokativnih izjava povezivali su je i sa poznatim devojkama u regionu.

Na Instagramu je prati skoro pola miliona ljudi, a njen hešteg je #OpetNajlepša. To što je zovu domaćom Paris Hilton ona objašnjava rečima da je to zbog sličnog života koji su vodile, budući da je Hana od 17. do 25. godine proživela ono što mnogi ne prožive ni do 80-te.

Danas važi za modnu ikonu, a od 2011. godine je u braku sa Tarikom Tabakovićem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA