Rokvić: Oduzeo bih mu život! Bekuta: Zarđalim makazama im odstraniti oba testisa!

Svoj glas digli su i Ana Bekuta i Nikola Rokvić

  • 22
Ana Bekuta, Nikola Rokvić,  Ninoslav Jovanović, Malčanski berberin, Monika Karimanović Foto: Nikola Tomić, Facebook, ATA Images

Devojčica Monika Karimanović (12) oteta je pre devet dana, a sumnja se da ju je oteo Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin.

Ninoslav je višestruki silovatelj i povratnik, a činjenica da je na slobodi razbesnela je građane Srbije.

Svoj glas digli su i Ana Bekuta i Nikola Rokvić, ne birajući reči.

- Da se ja pitam, da se u ovoj poteri stavim na mesto policije, zateknem i uhvatim ovog monstruma sa devojčicom, po kratkom postupku bih mu oduzeo život! Oprostite vi za ljudska prava! Možda sam suviše radikalan po tom pitanju, jer sam roditelj, ali taj zlotvor ne zalužuje 4. šansu! - napisao je Rokvić.

Njegovu objavu podelila je i Ana, a onda je napisala sledeće:

- Jedino realno rešenje je doživotna robija za ubice dece, pedofile, silovatelje... I najvažnije sam zaboravila: odstraniti im oba testisa zarđalim makazama!

Ninoslav jovanović, Malčanski berberin, nova slika Ovako danas izgleda Ninoslav jovanović, Foto: Kurir

Podsetimo, sumnja se da je Jovanović devojčicu oteo 20. decembra u naselju Brzi Brod kod Niša, a policija je pronašla više tragova koji su ukazali da je stalno menjao pozicije i devojčicu skrivao po napuštenim kućama u selima i šumama oko Knjaževca. Za njima i danas traga više od 600 policajaca, a u potragu su uključeni dronovi, helikopteri, termovizijske kamere.

Policija je do sada pretražila oko 50 sela i zaselaka na kojima bi Jovanović mogao da se krije sa devojčicom.

Danas se, u subotu 28. decembra, u potragu uključila i BIA. Tačno 200 pripadnika bezbednosne agencije dobrovoljno se javilo da pomogne u potrazi za otetom devojčicom, a biće raspoređeni u saradnji sa štabom MUP-a koji koordiniše akciju.

VIDEO: Ko je "Malčanski berberin" čija su zlodela strah Timočke krajine?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    28. decembar 2019 | 17:39

    Toliko mi je tesko,nocima ne spavam zbog otete devojcice.Jadno dete,sta prozivljava pored monstruma.Daj Boze da ga nadju mestani pre policije!Boga molim da se ovo zavrsi sto pre!!!Ljudi,pomozite,spasite vise jadno dete...

  • Milena

    28. decembar 2019 | 20:21

    Umesto komentara prilozite pare u kasu za benzin onima koji kao dobrovoljci idu iz Beograda da traze nesrecno dete! Monika, molim se Bogu za tebe!

  • Marija

    28. decembar 2019 | 22:58

    Umesto sto daju nepotrebne komentare, za novine trebalo bi da se kao javne licnosti ogranizuju i okupe narod na protestima dok se zakon ne promeni i ovakvi slucajevi zauvek zatvore u institucijama zatvorenog tipa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA