• 60

Ceca zagrmela usred Budve: Crna Gora i Srbija, to je jedna familija! Mi smo naši, to se uvek znalo!

Ceca je na reprizi Nove godinezapevala "Crna Gora i Srbija, to je jedna familija" i kratkim komentarom pokazala šta misli o trenutnoj situaciji u Crnoj Gori

  • 60

Svetlana Ceca Ražnatović (46) na reprizi Nove godine pevala je u Budvi, a Stari grad je bio premali da primi sve koji su želeli da uživaju u Cecinim hitovima.

U jednom trenutku, pevačica je zapevala: "Crna Gora i Srbija, to je jedna familija" i tako izazvala oduševljenje među publikom.

Pevačica nikada nije krila da Crnu Goru i Srbiju doživljava kao "jednu familiju", a poznato je da je njen pokojni suprug Željko Ražnatović bio poreklom Crnogorac.

Takođe, i pevačicin sin Veljko Ražnatović nedavno je u Banjaluci, tokom meča sa Mađarem kojeg je nokautirao u drugoj rundi, naglasio da je ponosan na svoje crnogorsko poreklo, kao i da su Srbi i Crnogorci braća.

Ceca Ražnatović Budva

Ceca Ražnatović u Budvi, Printskrin: Instagram

Poznato je da se širom Crne Gore hiljade vernika Srpske pravoslavne crkve (SPC) i drugih građana protestuju zbog usvajanja Zakona o slobodi veroispovesti kojim se, kako smatra Crkva ugrožavaju prava SPC i Srba.

U hramovima SPC širom Crne Gore građani se okupljaju svake večeri, kako bi iskazali protivljenje nedavno usvojenom zakonu.

Zakon o slobodi veroispovesti, koji je prošle nedelje usvojila Skupština Crne Gore, predviđa da se državi vraćaju verski objekti i zemljište koje verske zajednice koriste na teritoriji Crne Gore, a za koje se utvrdi da su izgrađeni sredstvima države ili su bili u njenom vlasništvu do 1918., i za koje sada nisu regulisani imovinsko-pravni odnosi. Srpska pravoslavna crkva protivi se Zakonu, navodeći da je to udar na Crkvu.

Vlada Crne Gore odbacila je takve optužbe, navodeći da je novi Zakon o slobodi veroispovijesti u skladu s međunarodnim zakonskim propisima.

(Telegraf.rs)

Komentari

  • sramotaaaaa

    Dokle ce ovi iz cg da imaju rezervnu državu ???? 1999. Za vreme bombardovanja mi , pravi Srbi iz Srbije , nismo imali gde da pobegnemo od NATO hijena , monstruma , zlikovaca , a pojedinci iz bivse Juge su se setali malo ovamo , malo onamo u zavisnosti gde se ubijalo i pucalo , sa izgovorom da su Srbi . E , pa ne može to tako ! Pogotovo ovi iz cg , kukavice , licemeri . Nakotili se po Srbiji , Beogradu najviše , zauzeli sve za male pare i tu glumataju kako su veliki Srbi , a od njih samo šteta po Srbiji . Vratiti ih sve u cg!!!

  • 😔

    Ljudi moji, bilo koji ( poreklo) mislimo na DECU nasu.

  • Njegoš

    Ko ne pročita gorski vijenac taj ni ne zna šta je i čiji je. A mi ako nismo braća ne znam ko je. CRNA GORA I SRBIJA

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima