≫ 

Ceca se oglasila nakon što je u Budvi zapevala "Crna Gora i Srbija, to je jedna familija"

Folk zvezda čvrsto stoji iza stihova koje je otpevala

  • 12
Budva, novogodisnji program, Svetlana Ceca Raznatovic Foto: TO Budva

Ceca Ražnatović (46) nastupila je u Budvi za reprizu dočeka Nove  godine, a u jednom momentu zapevala je "Crna Gora i Srbija, to je jedna familija".

Publika je zapevala sa njom, usledio je aplauz, a ona je dodala: "Mi smo naši, to se uvek znalo".

Snimak je preplavio društvene mreže, a Ceca nakon ovog poteza kaže da se njen stav uvek jasno znao, te da stoji iza stihova koje je otpevala.

- Moj stav je uvek isti, kao što sam i otpevala. Neraskidiva je ljubav između Crne Gore i Srbije! - kaže Ceca za Telegraf jetset.

Poslušajte kako je to zvučalo:

Podsetimo, širom Crne Gore hiljade vernika Srpske pravoslavne crkve (SPC) i drugih građana protestuju zbog usvajanja Zakona o slobodi veroispovesti kojim se, kako smatra Crkva ugrožavaju prava SPC i Srba.

U hramovima SPC širom Crne Gore građani se okupljaju svake večeri, kako bi iskazali protivljenje nedavno usvojenom zakonu.

Zakon o slobodi veroispovesti, koji je prošle nedelje usvojila Skupština Crne Gore, predviđa da se državi vraćaju verski objekti i zemljište koje verske zajednice koriste na teritoriji Crne Gore, a za koje se utvrdi da su izgrađeni sredstvima države ili su bili u njenom vlasništvu do 1918., i za koje sada nisu regulisani imovinsko-pravni odnosi. Srpska pravoslavna crkva protivi se Zakonu, navodeći da je to udar na Crkvu.

Vlada Crne Gore odbacila je takve optužbe, navodeći da je novi Zakon o slobodi veroispovijesti u skladu s međunarodnim zakonskim propisima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA