≫ 

Muž i žena u duetu! Jovana i Sale na Božić izbacili pesmu "Ne zovi", a priča je filmska

- Čekali smo ono najbitnije, a to je prava pesma - kaze Sale

  • 0
Tropiko bend i Ministarke Foto: Promo

Nova godina donosi novu energiju, a za momke iz Tropiko benda i članice benda Ministarke i nove projekte.

Kako u privatnom životu neguju dugogodišnju ljubav, Sale Tropiko (37) i Jovana Pajić (30), frontmeni ova dva benda, konačno su rešili da istu tu ljubav prenesu svojim fenomenalnim vokalima do ljubitelja njihove muzike.

- Godinama slušamo komentare oko nas kada ćemo konačno da snimimo duet. To je, u neku ruku, potpuno očekivano i nekako logičan sled dogadjaja ali prosto čekali smo da se sve kockice slože. Isto tako, čekali smo ono najbitnije, a to je prava pesma - kaze Sale.

Da pesma "Ne zovi" jeste ona prava koju su godinama čekali, svojim kompozitorskim veštinama doprineo je i sam Sale, dok britko pero Dragana Brajovića Braje potpisuje tekst koji će dotaći srca širokog auditorijuma već na prvo slušanje.

Tropiko bend i Ministarke Jovana i Sale, Foto: Promo

Filmskom pričom, koja prati ekranizaciju njihove duetske pesme, Jovana i Sale dokazali su da su, bez obzira na emocije i ljubav, pravi profesionalci na visini zadatka.

- Mislim da smo se odlično snašli u zadatim ulogama. Svaki spot za sebe je jedan mali glumački izazov, ali ovaj je bio poseban jer smo morali da dočaramo ljudima da ljubav na kraju sve pobedjuje. E sad, da li to biva milom ili silom, videćete i sami na kraju spota - rekla nam je Jovana.

Tropiko bend i Ministarke Jovana i Sale, Foto: Promo

Sudeći po prvim reakcijama publike, nema sumnje da će se ovaj duet dugo slušati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA