Luna se emotivnom objavom oglasila nakon Anabelinog obraćanja njenim fanovima i hejterima

- Moja srodna duša - napisala je Luna u objavi

  • 49
Luna Đogani Foto: ATA Images

Nakon što se Anabela Atijas podužom porukom obratila svim pratiocima i fanovima, ali i hejterima, i otkrila da se Luna oseća loše zbog psa i da se zato povukla iz javnosti, oglasila se i njena ćerka.

Pevačica je otkrila sa čime se Luna, ali i cela porodica suočava, a u svom otvorenom pismu obratila se i fanovima, ali i Luninim hejterima, te poručila svima da Luna "ima život van rijalitija i komentari je samo vraćaju na to da se oseća loše".

Nekoliko sati kasnije Luna se oglasila takođe na Instagramu, sa emotivnim postom u storiju, u kojem je navela da je njen psić njena "srodna duša".

- Psa ne zanima da li ste siromašni ili bogati, obrazovani ili nepismeni, glupi ili pametni. Dajte mu vaše srce i on će vama sve. Nikada vas neće izdati - citirala je Luna ove reči uz srce.

Luna Đogani, pas Lunina objava na Instagramu/Printskrin: Instagram/luna_djogani

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Skroz iskreno

    13. januar 2020 | 12:09

    Draga Luna, draga si mi na neki način pa ću ti baš zato ovo napisati, inače ne bih. Moglo bi da me bude briga baš, da mi nisi draga. Da li shvataš draga devojko da tebe narod, koji te ne voli - da je to najviše zbog tvoje majke. Majka ti je, žao mi je, ali moram to da napišem. Narod tebe posmatra dobrim delom - kroz nju. Ko te tako gleda - ne može da te voli. Narod kad vidi Anabelu vidi: jednu majku koja te je ostavila u 14 godini, u tuđoj kući, kada ti je kao majka bila najpotrebnija, da te nauči, objasni, vaspita, odgaja.....nije je bilo. Majku kojoj su muškarci u toj tvojoj dobi bili preči i važniji od tebe i sestre ti. Majku koja ti je pružila podršku u Z1 za nešto što ni jedna normalna majka ni u snu svojoj ćerci ne bi, već bi je pošteno iskritikovala, objasnila da ne ide to što ne ide, koja bi te dozvala pameti.....Majka koja svom detetu nudi džoint da proba? Helloooouuuu, drago dete. To si sama pričala. Majku koja u javnosti psuje i pokazuje srednji prst? Koja te dribla kao retarda tamo gde ne treba da te dribla a podržava u onome gde podršci nema mesta. Koja te stilizuje kao prostitutku na nastupima. Do na kraju, majka koja je od tebe odsekla čoveka koji te iskreno i duboko voli. Da li draga devojko ti shvataš da ti jedino iz Marka imaš šanse da popraviš imidž i reputaciju koja te bije? Zato što je on ozbiljan muškarac koji je imao ozbiljne namere prema tebi. Jedini, priznaćeš. Od tebe je mogao napraviti dostojanstvenu malu damicu. Drugačije bi te narod doživljavao.

  • Nebitna

    13. januar 2020 | 12:34

    Pade Luna u 100 plan.....

  • Dejana

    13. januar 2020 | 09:10

    Jako bitne osobe, nema ih nigde, pa ajde u medije zbog psa. 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA