• 6

Aleksandra Kovač konačno progovorila o sukobu sa sestrom i otkrila gde će izneti celu istinu

Sestre su nekada činile grupu K2, a ne razgovaraju od 2014. godine

  • 6

Poslednjih dana se uveliko priča o slaganju dveju sestara, Kristine i Aleksandre Kovač, koje godinama nisu u dobrim odnosima.

Pre nekoliko dana je Aleksandra objavila novu pesmu posle duže pauze, a Kristina ju je javno pohvalila na društvenim mrežama, zbog čega se nagađalo kako je došlo do pomirenja među njima. Međutim, stvari stoje drugačije, a Aleksandra je sada prvi put progovorila o privatnim stvarima i otkrila da će sve izneti u svojoj knjizi koja će se zvati "Dobar dan, zovem se Aleksandra".

Svađa sestara traje od 2014. godine, kada se Kristina javno odrekla Aleksandre, a sada je ona prvi put progovorila o tome i otkrila da li ju je to tada tangiralo.

- Porodica je za mene svetinja i ceo život se borim za pravdu i istinu. Kada nas je naša majka Spomenka, posle teške bolesti prerano napustila, nisam ni trenutak razmišljala i u potpunosti sam preuzela brigu o mojoj najmlađoj sestri Anji, koja je tada bila samo devojčica, a sada je zrela, fakultetski obrazovana žena koja uspešno radi u svojoj branši, kao asistent režije. Nadam se da sam uspela da joj barem malo nadoknadim nedostatak majke - istakla je Aleksandra.

Promocija nove televizijske serije Drzavni sluzbenik odrzana u Kombank dvorani

Aleksandra Kovač/Foto: ATA Images

- Moj život je vrlo uzbudljiv i za ovih 47 godina sam proživela mnogo toga, i dobrog i lošeg. Puno prijatelja me je pitalo zašto ne pišem o svemu kroz šta sam prošla, jer ima mnogo stvari koje ljudi ne znaju o meni. Takođe, mnogo je neistina u medijima o meni izrečeno poslednjih godina, pa je vreme za istinu i da napokon kažem "Dobar dan, zovem se Aleksandra", kako će se i zvati moja autobiografija koja izlazi krajem 2020. godine! - zaključila je članica nekadašnje grupe K2 za MagazinNina.me.

Kristina Kovač

Kristina Kovač/Foto: Facebook

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bhu

    Ma koga zanima njena psihoterapija nje same,preko ove njene knjige?Bolje bi bilo,da ćuti.Nije lepo iznositi privatne stvari u javnost,a sestra joj je mnogo simpaticnija od nje same,sa nekakvim frizurama bez mere s i neuroticnisti bez mere....a njen glas....sam po sebi je neurotican,u K2se to bar nije primecivalo(da je lujka)

  • Demi

    U svakoj porodici postoje problemi, ali to treba tu i da ostane. Ovo mi je malo neprimereno kako njihovom obrazovanju tako i statusu. A knjiga dotične gospođe, neće me uopšte zaintrigirati, da bih je pročitala.

  • plavi safir

    Ne znam zašto ne govore ali je meni to uvek mnogo jadno i tužno kad najrodjenjji ne pričaju.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima