≫ 

Lidija o Tomoviću: Bila je to platonska ljubav, ali smo se dogovorili da ostanemo prijatelji

- On mene voli, kao što ja volim njega. Ne moramo mnogo da pričamo, ali se apsolutno razumemo - kaže glumica za Telegraf

  • 27

Blizak odnos Lidije Vukićević (57) i Vladimira Tomovića (37) danas je tema gotovo svih medija, s obzirom na njihovu prepisku na Instagramu koja je mnoge naterala da se zapitaju ima li među njima nešto više od prijateljstva. Kako bismo razjasnili odnos glumice i bivšeg učesnika Zadruge, pozvali smo Lidiju i dobili podrobno objašnjenje.

Glumica nam je na samom početku priznala da ju je iznenadio poziv na tu temu budući da, kako kaže, portale jutros nije čitala, a zatim je počela priču o odnosu sa dvadeset godina mlađim Tomovićem, ističući kako su oni samo dobri i iskreni prijatelji već skoro deset godina.

- Stvarno nema ničega. Vlada i ja smo prijatelji još mnogo, mnogo godina i pre rijalitija. Baš se znamo dugo godina i družimo se i stvarno se prijateljski volimo uprkos tome što je postojala možda neka platonska ljubav ili, otkud znam. Ali mi smo stvarno sačuvali to da budemo prijatelji i da ne kvarimo ništa. On je moj prijatelj. Uvek kažem da smo mi iz sličnih miljea, iz tih patrijarhalnih crnogorskih kuća, i mi smo se prepoznali i zaista se družimo. Kada dođe u Beograd obavezno ili odemo na ručak ili na piće, kada sam ja u Crnoj Gori pozovem ga, javim se - tu sam, popijemo kafu, ako sam u gužvi samo se javim. Tako da stvarno apsolutno nema ničega osim jednog pravog, lepog i iskrenog prijateljstva, i ja ga zaista mnogo volim jer on je jedan divan čovek - ispričala je Lidija za Telegraf JETSET.

Lidija Vukićević Lidija Vukićević/Foto: Instagram/vukiceviclidija

- Prvo je poeta, on divno piše, to sve ne može da se vidi... On je jedan romantik, kavaljer, vezan za kuću, za svoju porodicu... Zbog svih tih stvari ja njega volim. A rijaliti kao rijaliti, to je potpuno neka druga priča. A drugo, volim ga što stoji iza onoga što misli i što je jedan čovek koji ne da na svoje, što smo videli, ne da, uopšte, na svoj narod. Ja to poštujem. I uvek će da istakne veličinu svog naroda uz svo uvažavanje tuđih, ali je prosto čovek koji je jedna snažna ličnost što se toga tiče. Tako da, ja ga volim, on je moj veliki prijatelj; lep, zgodan, divan.

Budući da je posebno istakla da je Vladimir poeta, pitali smo Lidiju da li je njoj nešto napisao.

- Ooo, da, da. Ne samo meni lično, nego sam čitala njegove tekstove koji su božanstveni. Pošalje mi da pročitam i tako...stvarno je divan. Pritom, voli životinje i ima puno životinja - i ja volim, najviše na svetu volim životinje pa posle sve drugo (naravno, izuzimam decu, što se podrazumeva). Tako da, zaista, mi smo se negde pronašli i mnogo lepo funkcionišemo kao prijatelji, i smatram da to prijateljstvo ne treba ni prljati ni ugrožavati bilo kakvim drugim odnosom. Nema ni potrebe, mi smo se tako nekako pronašli i to je to.

Zadruga 3, Vladimir Tomović Vladimir Tomović/Foto: Nikola Tomić

Vladimir glumici na Instagramu tepa "zlato moje", a kako nam je objasnila - to nisu jedine reči kojima ih zove. I on nju, ali i ona njega.

- On meni uvek tepa. Pa mi imamo takav odnos, on meni uvek tepa "zlato moje" i ostalo. On mene voli stvarno, kao prijateljicu me voli, kao što volim ja njega. I jeste, mi tepamo jedno drugome, mi se mnogo volimo. Ali, kažem, sve je to na tom nekom prijateljskom odnosu.

Jedna od najlepših i najzgodnijih srpskih glumica otkrila nam je i kada se poslednji put videla sa Vladimirom i kako je protekao susret.

- Videli smo se pre njegovog prvog ulaska u ovu Zadrugu. Ručali smo, smejali smo se, rekla sam mu: "Pazi šta radiš"...sa devojkama mu nikada ne kažem: "Pazi šta radiš", neka radi šta hoće, pošto je to njegov odabir (smeh). Ali mi je žao što je izašao, jer je kvalitetan čovek. Ima dosta ljigavih ljudi, on nije od tih. On je stvarno jedan čovek kome može da se veruje i meni je on kao prijatelj fenomenalan - istakla je Lidija.

Vladimir Tomović, Lidija Vukicevic Printskrin: Instagram/vladelije

- Meni se stvarno dopada što on popštuje svoju porodicu, stvarno iskreno. On je jedan porodičan tip i to je sve po crnogorskom tj. srpskom motivu. Moj otac se deklarisao kao Srbin iz Crne Gore, i ja sam imala poseban odnos prema svom tati, vreme kada se ruča i sve ostalo. I moja deca su danas takva, i tu smo se mi stvarno nekako našli. Imamo zajedničkih tema, mi se razumemo. Mi ne moramo mnogo da pričamo, ali se apsolutno razumemo - rekla nam je Lidija i otkrila da njeni sinovi još nisu upoznali Tomovića.

- Ne, ne. Nisu ga upoznali zato što je Andrej bio u inostranstvu, David je studirao u Vršcu, ali nikakav problem da se upoznaju, doći će i on ovde...

A na pitanje da li je upoznala Vladimirovu porodicu...

- Nisam, nisam, jer obično kada idem tamo idem za Podgoricu, i onda samo nešto nabrzaka ili se vidimo u Podgorici ili tako nešto. Ali se radujem da upoznam njegovu porodicu - zaključila je Lidija.

(B. B)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    22. januar 2020 | 15:09

    Ej moja glumice i "intelektualko", sad si pokazala koja si moralna i mentalna gromada.!!!!

  • Vesna

    22. januar 2020 | 15:23

    Zena poludila u stare dane! Toliko je trazena glumica da se u stare dane skida, slika i kaci po netu, ne bi li pisali o njoj! Jadno i bedno! Kako je nije sramota sinova???

  • Boža zemunac

    22. januar 2020 | 15:54

    Aha, ma verujem vam. Sram te bilo sinova.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA