≫ 

Lejdi Gaga uhvaćena kako se na terasi svoje vile strasno ljubi sa novim dečkom, a kad je ustala...

Pevačica je sa misterioznim muškarcem uslikana i za Novu godinu

  • 0
Lejdi Gaga Lejdi Gaga sa novim dečkom, Foto: Profimedia

Svetski popularna pevačica Lejdi Gaga (33) ima novog dečka i očigledno uživa u ljubavi. Ona je uslikana kako ljubi novog partnera u njenoj vili u Majamiju.

Gaga je za Novu godinu uslikana sa misterioznim muškarcem, a mesec dana kasnije pevačica je pomnutog momka strasno ljubila na svojoj terasi.

Pevačica je uživala u suncu dok je njen partner ležao na terasi, onda mu je pevačica prišla, sela pored njega, zagrlila ga i počela da ga ljubi.

Lejdi Gaga Gaga u tangama, Foto: Profimedia

Gaga je bila u opuštenom izdanju, bez šminke i frizure, a na sebi je imala beli ogrtač ispod koga je nosila samo tange.

Pevačica je prošle godine raskinula veridbu sa menadžerom Kristijanom Karinom, a pre njega sa glumcem Tejlorom Kinijem.

Nakon filma "A Star Is Born" koji je snimila sa Bredlijem Kuperom, šuškalo se da mu je pevačica rasturila brak sa Irinom Šajk. Gaga je odlučila da progovori i o traumi koju je preživela u tinejdžerskom periodu.

- Kada sam osvojila Oskara za "Shallow" reporter me je pitao: "Kada pogledate statuu Oskara, šta vidite?". Rekla sam mu da vidim mnogo bola i nisam lagala. Silovana sam sa 19 godina, i to se ponavljalo... Bila sam istraumirana godinama, ali preživela sam i nastavila sam dalje. I, kada pogledam taj Oskar, vidim bol... Ne znam da li je to neko razumeo kada sam izgovorila, ali ja jesam. Imala sam hronični bol. Neuropatska trauma je deo mog života. Na lekovima sam. Imam nekoliko lekara. Tako ja preživljavam - rekla je tada pevačica.

Lejdi Gaga i Bredli Kuper Lejdi Gaga i Bredli Kuper, Foto: Profimedia

- Ali nastavljam da idem napred, i tom detetu ili odraslom biću koje doživljava što i ja, želim da idu napred, jer tako mogu preživeti i osvojiti svog Oskara. Tu sam za svakoga kome treba pomoć. Nekada sam se samopovređivala, ali je to samo zato što sam želela da drugi primete da mi je loše, a nisam bila hrabra da sama kažem. Zamolila bih druge da, ako vide nekoga ko pati, priđu i kažu mu: "Hej, ja te vidim. Vidim da patiš. Tu sam za tebe, kaži mi svoju priču - zaključila je Gaga.

Video: Irina Šajk definitivno sama, da li je Lejdi Gaga zaista preotela Bredlija Kupera?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA