≫ 

Frontmen grupe "Ramštajn" se provodio u striptiz klubu u Beogradu!

- Til je došao u Beograd da se provede jer je čuo da je ovde noćni život jedan od najboljih u svetu - rekla je naša najpoznatija striptizeta

  • 2
Branka Blek Rouz Foto: Instagram/branka_black_rose

Til Lindeman, frontmen grupe "Ramštajn", prošlog vikenda bio je u srpskoj prestonici, a provodio se u poznatom beogradskom striptiz klubu, koji je u vlasništvu striptizete Branke Blek Rouz.

Lindeman je posetio striptiz klub naše najpoznatije striptizete, a na njenom profilu na Instagramu pojavili su se njijove zajedničke fotografije.

Branka je ispričala da je Til zahtevao da se pušta domaća muzika, a naša najpoznatija striptizeta oduševila ga je svojom tačkom koju je izvela specijalno za njega.

Branka Blek Rouz, Tin Lindeman Branka Blek Rouz i Tin Lindeman, Printskrin: Instagram/branka_black_rose

- Došao je u Beograd da se provede jer je čuo da je ovde noćni život jedan od najboljih u svetu. U moj klub je stigao negde oko jedan sat iza ponoći. Šokirali smo se kada smo ga videli jer ga uopšte ismo očekivali. Zahtevao je da se u klubu pušta naša muzika, a ne neka strana - rekla je Branka.

- Godinama već ne igram, ali sam u njegovu čast odigrala jednu tačku. Oduševio se! Imao je samo reči hvale i rekao mi je da ceni naš posao koji nije nimalo lak. U znak zahvalnosti dobro je častio moje igračice - zaključila je striptizeta za "Informer".

Video: Frontmen Ramštajna ponovo zapanjio svet, ovoga puta na promociji knjige

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PECA

    4. februar 2020 | 15:28

    I šta ste mu to puštali od domaće muzike , baš me zanima?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA