≫ 

Danijela Vranić: Ja sam unuka Baba Vange, ovu stvar sam sigurno nasledila od nje

- Čuvala je mene i sestru kad smo bile male, ali se ne sećam mnogo toga. Za nas je bila samo naša baka i ništa više. Gajimo samo ljubav prema njoj i ponosna sam na nju kao na baku, a ne kao na proročicu - kaže Danijela

  • 12
Baba Vanga, Danijela Vranic Foto: AP/Tanjug, Foter/Flickr/_Gavroche_, Wikipedia, Promo/westmedic.rs

Danijela Vranić (44) ponosno priča o svojim potomcima i tome što joj je pokojna Baba Vanga - baka.

Kako kaže, uvek je brinula o tome da li su sestra i ona srećne, a kada je neke stvari pričala niko joj nije verovao, seća se Danijela.

- Ona je mogla da predvidi kad će se desiti neke radikalne stvari, ali je mi nismo doživljavali na takav način. Tatu sam stalno zapitkivala da mi kaže da li je možda baka nešto rekla za nas, a on nam je u šali uvek govorio samo to da ćemo moja sestra i ja biti srećne. Zapravo, mi i jesmo srećne. Inače, tata je taj koji je pobijao sve što je baka govorila i nije verovao, iako je ona pogađala. Svakako o njoj ne pričamo kao o proročici - kaže Danijela.

Kako kaže, sigurna je da je od nje nasledila snažnu intuiciju.

Ranije sam mogla da predosetim neke stvari. Definitivno imam jaku intuiciju, toliko da se moje drugarice često začude koliko je izražena. To mi mnogo znači u mom poslu jer uvek znam da li će nešto biti u redu ili ne. Ipak, nisam nikad htela preozbiljno da pričam o tome - kaže pevačica i otkriva koliko je zapravo bila bliska s Baba Vangom.

Danijela Vranić Danijela Vranić, Foto: Želimir Krizov

- Čuvala je mene i sestru kad smo bile male, ali se ne sećam mnogo toga. Za nas je bila samo naša baka i ništa više. Gajimo samo ljubav prema njoj i ponosna sam na nju kao na baku, a ne kao na proročicu - zaključuje Danijela za Stars.

Podsetimo, naša ekipa je nedavno u intervjuu sa Danijelom, posle nekoliko godina koliko ima da se povukla iz javnosti, pričala o razlozila povlačenja, planovima, prošlosti, opasnim momcima... Više o tome OVDE.

VIDEO: Milica Todorović iskreno o vezi sa Strugarom, njegovoj porodici, a izvinila se i Bikoviću

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA