Tanja Savić se brčka u plićaku sa mužem, a umesto donjeg dela kupaćeg ima nešto drugo

Pevačica uživa u letnjim danima u Australiji

  • 9
Tanja Savić, Dušan Jovančević muž Tanja Savić sa suprugom Dušanom/Foto: Instagram/tanja_savic_private

Tanja Savić se sa suprugom Dušanom Jovančevićem nalazi u Australiji, gde inače i žive sa decom, a budući da "na drugoj strani planete" vlada leto, pevačica koristi lepe dane za uživanje na plažama.

Nakon predstavljenog spota za pesmu "Siroče" koji je svetlost dana ugledao pre nekoliko dana, Tanja je otišla na zasluženi odmor i slobodno vreme provodi u porodičnom okruženju. Tako je na Instagramu objavila fotografije na kojima uživa na plaži sa mužem, a u pitanju je Gold Coast (Zlatna obala), inače Tanjina najdraža plaža, kako je i sama napisala.

- Moje najdraže mesto na Zlatnoj obali - napisala je Tanja.

 
 
 
View this post on Instagram
My favourite place on the Gold Coast 🏝🏖💦🥰✅ #tanjasavic #goldcoast #ljubav #sreca #radostA post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on

Ono što je uočljivo jeste da pevačica nema donji deo bikinija, već se kupa u crnom šortsu, pa se postavlja pitanje da li je time želela da sakrije obline, možda višak kilograma...ili se, pak, radi o nečem trećem.

Video: Tanja Savić posle dužeg vremena prvi put u javnosti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zaludna baba

    6. februar 2020 | 22:08

    Pa sta i ako ima strija i celulita.Zena radjala decu i nema cega da se stidi,naprotiv ponosno da nosi ako je to u pitanju.Mada mislim da to Tanja radi kao i mnoge druge devojke.Mnogima zao sto nisu na njenom mestu pa daj da napisemo bilo sta protiv nje.Tanja uzivaj sa svojom porodicom i kad se vratis ocekujemo dobar hit od tebe jer ti to znas i mozes.💞

  • mostar

    6. februar 2020 | 20:59

    Pola cura prošlo ljeto bilo u šorcu

  • Ema

    6. februar 2020 | 22:10

    Lepa zena ali muz bas ruzan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA