Nadežda u 6. mesecu trudnoće dobila kontrakcije! Pevačicina majka se moli za ćerku i bebu

- Od samog početka joj je konstatovana rizična trudnoća, jer je beba postavljena veoma nisko - rekla je Slavica

  • 10
Nadezda Biljic, Slavica Foto: Nikola Tomić, Telegraf

Slavica Biljić, majka pevačice Nadežde Biljić naglasila je da je trudnoća njene ćerke rizična, te da je zbog toga bivša zadrugarka bila hitno primljena u bolnicu.

Nadežda je imala zdravstvene probleme u toku trudnoće, ali niko nije očekivao da će pevačica dobiti kontrakcije tri meseca pre termina.

- Nadežda je hitno primljena u bolnicu ovde u Valjevu. Iako je u šestom mesecu trudnoće, dobila je kontrakcije. Poludeću od brige. Odradili su joj sve moguće analize i na kraju se, hvala Bogu, sve dobro završilo. Od samog početka joj je konstatovana rizična trudnoća, jer je beba postavljena veoma nisko. Problem je što Nadežda ne sluša i ne leži, već gleda da ugrabi priliku da peva ili samo da izađe iz kuće - rekla je Slavica.

Slavica Biljić Slavica Biljić, Foto: D.J.

- Ogroman stres je pretrpela poslednje dve godine i to sada samo dolazi na naplatu. Evo, ona je baš juče izašla iz bolnice nakon pet dana, koliko je bila zadržana, strogo joj je određeno mirovanje i zabranila sam joj telefon, koliko ja mogu bilo šta da joj zabranim - objasnila je Nadeždina majka.

- Telefon je nužno zlo, takođe joj branimo društvene mreže i sve što bi moglo da utiče na njeno stanje. Bitno je samo da iznese trudnoću do kraja, da dete i ona budu živi i zdravi - rekla je Slavica za Svet.

Nadežda Biljić, Toma Panić Nadežda Biljić i njen izabranik Toma Panić, Printskrin: Telegraf

Podsećamo Nadežda je u trudnoći dobila i dijabetes.

- Dobila sam šećer u trudnoći. Ne pijem lekove, ali sam promenila život iz korena zbog trudničkog dijabetesa. Ne jedem slatko, ne pijem gazirano, čak ne jedem ni voće. Kontrolišem se i nemam strah sve dok se pridržavam zdravog načina života

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kolle

    8. februar 2020 | 11:38

    Čuj nisko. 🤣🤣🤣 nadežda je psihički bolesnik pa zato rizična trudnoća. (nadežda namerno malim slovima jer tako je primernije)

  • Sofija

    8. februar 2020 | 09:43

    Ne razumem neozbiljne trudnice.

  • Ja sam psiho 👻

    8. februar 2020 | 09:44

    Ne znam jesam li propustila u tekstu,ali neka mi neko kaže -ova žena je napisala neku knjigu?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA