≫ 

Ošišala se i postala prava plavuša! Jovana Joksimović oduševila gledaoce novom frizurom

Voditeljka se odlučila na drastičnu promenu frizure

  • 21
Jovana Joksimović Printskrin: TV Prva

Voditeljka Jovana Joksimović (38) iznenadila je gledaoce jutarnjeg programa televizije Prva, kada se na malim ekranima pojavila sa potpuno drugačijom frizurom i kao - plavuša! 

Naime, Jovana, koja je do sada bila prepoznatljiva po svojoj dugoj i gustoj kosi, sa nešto tamnijom nijansom plave, odlučila je da je znatno skrati i promeni boju.

Voditeljka je sliku iz studija sa novom frizurom objavila i na svom Instagram nalogu, nakon čega su odmah usledili brojni komplimenti na račun Jovaninog izgleda.

"Prelepa vam je frizura", "Blistaš", "Prelepa frizura i prelepa Jovana, kao uvek", "Lepo, lice ti sija, boja se uklopila sa tobom", samo su neki od komentara ispod fotografije.

Inače, voditeljka je promenu najavila juče, takođe objavom na svom Instagram nalogu, i tako zagolicala maštu fanovima. Postavila je sliku sa tadašnjom frizurom i u opisu napisala: "Poslednja fotografija sa mojom starom frizurom...".

Evo i "nove" Jovane:

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Објава коју дели Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) дана

Ono što su takođe mnogi primetili je upravo to da Jovana sada veoma liči na svoju koleginicu, voditeljku Anu Mihajlovski.

Video: Željko Joksimović: Jovana je imala moje CD-ove kad smo se upoznali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA