Supruga Nebojše Glogovca objavila nikad viđenu glumčevu sliku sa ćerkicom, koja kida srce

I dan nakon druge godišnjice glumčeve smrti, Milica se oglasila

  • 3
Nebojsa Glogovac Nebojša Glogovac preminuo je 9. februara 2018. godine/Foto: Tanjug/Zoran Zestic

U nedelju, 9. februara, navršene su dve godine od smrti jednog od najboljih srpskih glumaca, neprežaljenog Nebojše Glogovca, a dan kasnije, objava njegove supruge Milice na društvenim mrežama kida srce.

U pitanju je fotografija nastala u prirodi, na kojoj je pokojni glumac sa ćerkicom Sunčicom koju drži u naručju, dok ih je po svemu sudeći slikala Milica.

- Biti - napisala je samo na engleskom jeziku ("To be"), a uz to stavila crveno srce.

Objavu je prokomentarisala i Sloboda Mićalović Boba, koja je ostavila tri crvena srca.

Supruga Nebojše Glogovca oglasila se na Fejsbuku i na dan druge godišnjice smrti, a ispisala je stihove iz pesme "Još ne sviće rujna zora" sastava Barcelona Gypsy balKan Orchestra.

- Takođe se peva i bol. Kad želiš da plačeš, a ne možeš - napisala je tada.

 
 
 
View this post on Instagram
To be. 🌳❤️A post shared by Milica Glogovac (@laperiodistaindependiente) on

Nebojša Glogovac rođen je 1969. godine u Trebinju. Kada je imao samo 7 godina preselio se sa porodicom u Pančevo. Prvu ulogu ostvario je u seriji "Bolji život", u kojoj je igrao školskog druga Slobodana Bobe Popadića. Nakon završene srednje škole upisuje studije psihologije na Filozofskom fakultetu, a posle dve godine se predomišlja i upisuje Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu u klasi profesora Vladimira Jevtovića. Sa njim su zajedno studirali Nataša Ninković, Vojin Ćetković i Sergej Trifunović.

Video: Na grobu Nebojše Glogovca je ostavljena i korpa sa belim ružama i kratkom, ali snažnom porukom

Prvi film u kojem se pojavio jeste u "Vukovar, jedna priča", gde je igrao lik vojnika Fadila. Prvu glavnu ulogu ostvario je u filmu "Ubistvo sa predumišljajem", gde je tumačio lik Bogdana. Nakon toga ređale su se uloge u ostvarenjima "Do koske", "Bure baruta", a veliku popularnost stekao je u seriji "Porodično blago" u kojoj je igrao Zlatka Gavrilovića.

Nebojša je dobitnik brojnih nagrada, kao što su "Zlatna arena", nagrada Jugoslovenskog dramskog pozorišta, nagrada Zoran Radmilović, Sterijina nagrada za glumačko ostvarenje i drugih.

Video: Ispovest Nebojšine razredne: Moja najveća želja vezana je za njega

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragana

    10. februar 2020 | 17:07

    Prelepa fotografija. Velika tuga za ovim čovekom evo već dve godine ne prolazi. Ovo je takođe i velika tragedija kako za srpski film tako i za njegovu porodicu i decu. On je bio veliki emotivac i rastrzanost između prošlosti i sadašnjosti ostavila je neizlečive tragove ne njegovom telu i njegovoj duši. Lek za sve u životu je samo SPOKOJ I MIR.

  • sremac

    10. februar 2020 | 18:54

    posyovana gospodjo primite ponovo saucesce al vi ste prilivegovano sto ste sa ovakvom legendom ostvarili porodicu mekau je vecna slava

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA