≫ 

"Ima da me zapamti!" Lazić ispalio Marinu, ona dramila ispred hotela, pa zapretila

- Nije mu ovo prvi put, stalno mi to radi. Laže me i maže, a ja mu kao budala verujem. Stalno ga negde čekam kao kreten! Trebalo je da dođe ovde sa mnom, zna da mi je to važno, ali njega očigledno boli uvo! - govorila je Marina

  • 17
Darko Lazic Marina Gagić i Darko Lazić, Foto: ATA Images

Darko Lazić (28) nije se pojavio ispred jednog hotela na Novom Beogradu, u kojem je njegova verenica Marina Gagić nosila model na revijii venčanica.

Naime, Marina je nakon revije izašla ispred hotela sa dve devojke, a čim je videla da kola nisu došla po nju postala je vidno nervozna. U tom momentu Marina je počela da se žali drugaricama, a kada ga je pozvala čula je samo sekretaricu, piše Alo.

- Marina je s drugaricama otišla na reviju, nakon koje je po nju trebalo da dođe verenik Darko, ali ju je ispalio. Pričala im je da su se dogovorili da on dođe po nju kada se revija završi, a da mu se ona javi petnaest minuta pre samog kraja da je ne bi dugo čekao. Međutim, kada ga je pozvala, bio je nedostupan. Urlala je kako je neodgovoran, kako ne može nikada da se osloni na njega... Drugarice su pokušavale da je smire i da ga opravdaju, ali ona nije želela da ih sluša - priča izvor sa lica mesta.

- Nije mu ovo prvi put, stalno mi to radi. Laže me i maže, a ja mu kao budala verujem. Stalno ga negde čekam kao kreten! Trebalo je da dođe ovde sa mnom, zna da mi je to važno, ali njega očigledno boli uvo! - govorila je Marina.

- Slala mu je poruke neprestano, ali joj ni na jednu nije odgovorio. Onda joj je pao mrak na oči i pozvala je taksi, a dok ga je čekala ispred hotela, drugaricama je rekla kako će napraviti skandal koji će on pamtiti do kraja života. "Ima da me zapamti, sad će da vidi šta će da mu se desi!"- govorila je iznervirano.

Sajam vencanja, Hajat Marina na reviji, Foto: ATA Images

Podsetimo, Darko je nedavno bio gost naše redakcije, kada je ekskluzivno prokomentarisao skandalozne snimke sa aerodroma na kojima se vidi kako reper Coby urinira po pisti. Kako je Lazić bio sa njim pitali smo ga da li je i on to radio, te kako komentariše krajnje šokantan postupak, na šta nam je rekao da on "ne može da mu drži lekciju".

- Ja jesam bio prisutan tu, jer Cobi i ja smo leteli iz Ljubljuane, čini mi se, za Cirih, privatnom avionom. Ja nisam video kada je dečko to uradio. Negov život, njegova stvar. Ne mogu ja da mu držim lekciju, to je njegov izbor. Ja sam tada sedeo u avionu, vidi se na snimku. Bio sam prisutan, neću da krijem - rekao je Lazić za Telegraf JETSET.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Primećujem

    13. februar 2020 | 10:13

    Šta je ovo ljudi moji? Pa zar posle svega njemu nije oduzeta dozvola? Izgleda da zakoni ne važe za te 'poznate' ličnosti jer smo svedoci da stalno prave bahanalije u saobraćaju. Jedni voze pijani, drugi drogirani, treći prolaze na crveno ko da nema drugih učesnika u saobraćaju... Stalno naslovi u novinama da pojedinci imaju po 20-50 neplaćenih kazni?! Onog jadnika što je u planini vozio neregistrovanu traktorsku prikolicu oteraš na robiju a ovi zaštićeni više od belih medveda. SRAMOTA.

  • y

    13. februar 2020 | 13:13

    Da je on bio ok nebi ga Ana šutnula .🤭

  • 😭😭

    13. februar 2020 | 11:42

    A ko ti je kriv, zasto nisi birala sa kim ces da pravis porodicu . Ovaj nije nizasta , sa njim ne bih ni preko pet cebadi , bljak . Dzaba mu sve operacije sveta , fuj .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA