Dragana Mićalović objavila sliku vereničkog prstena i podelila radost sa svojim pratiocima!

- Devojčice žene postale - napisala je Dragana

  • 2
Story zurka Foto: ATA Images

Glumica Dragana Mićalović (28) na svom Instagram nalogu podelila je fotografiju vereničkog prstena i na prvi pogled zbunila svoje pratioce koji su pomislili da se glumica verila.

Ona je objavila fotografiju na kojoj se vidi kako jedna devojka drži drugu žensku osobu za ruku na kojoj se nalazi verenički prsten.

Ono što je na prvi pogled zbunilo ljude koji je prate na ovoj društvenoj mreži, jeste da nisu znali na čijoj ruci se nalazi prsten, ali je Dragana ipak objasnila da je reč o njenoj drugarici.

- Hej, sve smo mi kao ptice selice, svaka svome jugu odleti. Devojčice žene postale. A udaje se moja... - napisala je glumica.

Dragana nije želela da krije svoju radost, pa je sa svojim pratiocima podelila da se će njena drugarica uskoro stati na ludi kamen.

Podsetimo, Dragana Mićalović trenutno uživa u ljubavi sa Stevanom Purićem, uspešnim privrednikom.

Dragana Mićalović Obajava Dragane Mićalović, Prontskrin: Instagram/ draganamicalovic_official

Naime, o ljubavnom životu lepe glumice se malo zna, te je očigledno da ne želi da isti javno eksopnira, međutim ono što je poznato jeste da je trenutno zaljubljena u Stevana sa kojim je bila na zajeničkom putovanju u Veneciji.

Video: Dragana Mićalović: Jelena je ljubav

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA