Ilda Šaulić uz Šabanovu prvu ploču, koja je puštena na gramofonu, pevušila njegovu "Dajte mi utjehu"

Pevačica je emotivno reagovala na pesmu svog pokojnog oca, a onda je i pustila svoj anđeoski glas

  • 7

Pevačica Ilda Šaulić u okviru projekta Love&Live bila je gost Telegrafovog muzičkog studija gde je na godišnjicu smrti svog oca, kralja narodne muzike, Šabana Šaulića, otpevala njegov hit "Nismo više tako mladi".

Pevačica je pred ulazak u studio pevušila numeru "Dajte mi utjehu" sa Šavanove prve ploče koja joj je puštena na gramofonu iz 1951. godine. Ilda je istakla da je ponosna što je ona i još 6 mladih pevača, u Šabanovu čast, pevalo njegove numere.

- Jako ponosno, zadovljna sam i drgo mi je, kao što sam više puta rekla, moj otac je svima nama ostavio u amanet zaista mnogo toga lepog. Dobru i kvalitetnu muziku, tako da mislim da je mnogo lepo da to traje. I da ti mladi ljudi imaju negde za reper (prim. aut. pokazatelj) ono što je dobro i kvalitetno - počela je prču Šabanova naslednica.

- On je najviše voleo ,u stvari, moju pesmu "Stani dušo da te ispratim", kad sam ja definitivno rešila da se bavim muzikom. To je negde uvek bio njegov favorit na početku i moja lična karta i pesma bez koje ne može da prođe nijedan moj nastup - rekla je Ilda.

- Ima jako puno ženskih pesama koje je puno voleo, stare neke od Vide Pavlović, od Silvane i svašta nešto. To je kod nas bilo na repertoaru, onako raznoliko baš, kad smo se mi okupljali i kad su se pevale pesme za našu dušu - zaključila je Ilda.

Inače, muzičari su u našem studiju pevali u pratnji neverovatnog Alibi benda, pod rukovodstvom Zorana Jovanovića sa kojim je Šaban Šaulić nastupao sve do kraja svoje ovozemaljske karijere.

Komletan razgovr sa Ildom i kako je pevala Šabanove numere "Dajte mi utjehu" i "Nismo više tako mladi" pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zex

    18. februar 2020 | 18:45

    Aman vise Vi i Ilda, Goca , do Goce, Gocina i Ildina komsinica...... Jako bitna vest.... Necu moci da spavam jer brinem za Ildine emocije. Koga vise briga za njih. Onog sto je pevao vise nema, sta me briga za Ildu i Gocu. Koje su mi pa one face?

  • Bbn

    18. februar 2020 | 21:32

    Stvarno je gospodja, dama u svakom smislu. Skromna i otmena... Samo napred

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA