Živojinovići spremaju gala proslavu za 1. rođendan sina: Izdvojili cifru od koje se vrti u glavi

Veliko slavlje biće organizovano u jednom prestoničkom restoranu

  • 10
Aleksandra Prijović, Filip Živojinović, rođendan šminkera Dušana Lazića Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, Foto: ATA Images

Pevačica Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović pripremaju veliku gala proslavu povodom prvog rođendana naslednika Aleksandra.

Filip i Aleksandra postali su roditelji, kada se pevačica porodila i na svet donela malog Aleksandra, 6. marta, 2019. godine.

Poznati par planiraja da 11. marta upriliče veliko gala rođendansko slavlje svom nasledniku, a istog dana planiraju da organizuju i krštenje.

- Aleksandra i Filip neće štedeti kad je novac u pitanju, žele da sve bude gala i sa ukusom. Planiraju da 11. mart bude krštenje, a nakon toga i veliko rođendansko slavlje u jednom prestižnom prestoničkom hotelu - otkrio je izvor za Pink.rs.

Aleksandra i Filip neće žaliti ni novac kada je organizacija proslave u pitanju, te će za istu navodno iskeširati par hiljada evra.

- Na slavlju će biti oko 150 zvanica, a među gostima će biti i Aleksandrinih kolega koji će se potruditi da naprave što bolju atmosferu, a nije isključeno ni da će i Aleksandra zapevati. Kako se šuška, Aleksandra i Filip će iskeširati oko 70.000 evra za rođendansko slavlje njihovog sina - otkrio je dobro obavešten izvor.

Aleksandra Prijović Filip Živojinović, beba, Bežanijska kosa Aleksandar i Filip sa malenim Aleksandrom, Foto: ATA Images

Podsetimo, Aleksandra se, iako je prvo razmišljala da se porodi u Americi, ipak porodila u Beogradu u jednoj privatnoj bolnici.

Pevačica se porodila carskim rezom, a mali Aleksandar je na rođenju imao 2.800 grama.

Video: Aleksandra Živojinović sa bebom izašla iz porodilišta

(N.L)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sibin

    27. februar 2020 | 22:02

    Sta je ovai sarlatan izdvojio kad ne radi nista???!!!

  • 😋

    27. februar 2020 | 19:31

    "Jako bitna vest za Srbiju" Kakav kič!!!!!!

  • Paa

    27. februar 2020 | 21:43

    A meni 11.marta ističe zdravstvena knjižica.Hvala vam što me podsetiste.😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA